Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα… χρειάστηκε αλλά απέδρασε από τους Βώρους η Ανάληψη!

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, ξεπέρασε η Ανάληψη επικρατώντας 0-1 της Φαιστού στους Βώρους.

Χρυσός “σκόρερ” για την ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη, ο Μουντράκης ο οποίος σκόραρε στη μισή ώρα παιχνιδιού, με το γκολ του να αποδεικνύεται καθοριστικό στην έκβαση του ματς.

Από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, με την Ανάληψη να μπαίνει πιο δυνατά, να πετυχαίνει το γκολ που έμελλε να της δώσει το τρίποντο, παρότι τα…χρειάστηκε στο δεύτερο μέρος, από την σαφώς πιο βελτιωμένη Φαιστό στην επανάληψη η οποία είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, τόσο στο 75′ με σουτ του Μαυρογιαννάκη στο οποίο επενέβη σωτήρια ο Σφύρλας, όσο και στο 80′ με καρφωτή κεφαλιά του Αρμπάν που σταμάτησε στο δοκάρι.

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Κιούπι, Ντρέκα, Σκαντζάκης, Κιουμουρτζάκης (75΄Φραγκιαδάκης), Ντόκο, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Μαυρογιαννάκης (75΄Παπαδάκης Γ.), Νικολιδάκης, Άλλα

Ανάληψη (Νίκος Ανδριανάκης): Σφύρλας, Χαμαλάκης, Καργιωτάκης, Μουντράκης, Κοκκινάκης, Καργιωτάκης Γ., Περβολαράκης, Θεοδωράκης, Μονιάκης, Βλάχος