Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελευταία μεγαλοπρεπής παράσταση στην Α2 για Ασήμι και Ρεμούνδο

Με τον Ρεμούνδο να κάνει φανταστικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας επτά (!) γκολ συνολικά, το Ασήμι νίκησε με 1-8 τα Κανάρια στο Μαρτινέγκο.

Ο επιθετικός των πρωταθλητών δεν είχε αντίπαλο στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στην Α2 ΕΠΣΗ, σκοράροντας όχι ένα, ούτε δύο… αλλά επτά συνολικά γκολ, με τον Γιοτοπούλι στις καθυστερήσεις να βάζει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

Το σκορ του πρώτου ημίχρονου έφτασε στο 0-5, με τον Ρεμούνδο να σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο, ξεκινώντας στο 8′ και ολοκληρώνοντας το σόου του στο πρώτο ημίχρονο λίγο πριν τη λήξη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-6 για να μειώσει ο Βιδάκης στο 60′ για τα Κανάρια για το 1-6.

Μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Ρεμούνδος με το έβδομο προσωπικό του γκολ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 1-7, ενώ ο Γιοτοπούλι ήταν εκείνος που έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Κανάρια (Αντώνης Φραγκάκης): Σταματάκης, Κορνελάκης, Σερέτης , Ντελής, Τοψής Μ., Βγόντζας, Ψαρολογάκης, Βιδάκης, Τοψής Γ. , Ντολλάνι, Πασπαράκης

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Αβανίδης (70′ Μαυρόκωστας), Σαριδάκης, Ξαγοραράκης, Αντωνάκης, Χατζηπαυλίδης (47′ Ντρομπονίκου), Πρίφτης (47′ Γιοτοπούλι), Μπέρκης, Μηναδάκης (47′ Ψωμάς), Χασουράκης (70′ Χατζάκης), Ρεμούνδος