Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεράστιο διπλό “πρωτιάς” για το Ηράκλειο!

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Ηράκλειο που το φέρνει στην κορυφή

Η Μικτή ΕΠΣΗ Κ16 κατάφερε να πάρει το μεγάλο διπλό στην έδρα των Χανίων με σκορ 0-1 και να ανέβει στην κορυφή προσπερνώντας τους σημερινούς του αντιπάλους και πλέον θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο ματς του Ηρακλείου!

Η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού άνηκε στην ομάδα των Χανίων στο 41′ με τον Γεωργιακάκη να εκτελεί ένα φάουλ απευθείας αναγκάζοντας τον Αλεξανδράκη σε μία αρκετά δύσκολη επέμβαση!

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα Χανιά είχαν και πάλι την πρώτη απειλή με την κεφαλιά του Γεωργιακάκη να καταλήγει στα χέρια του Αλεξανδράκη.

Στο 49′ όμως το Ηράκλειο ήταν εκείνο που σκόραρε με τον Βγόντζα να κάνει το γύρισμα και τον Νησιούδη να στέλνει την μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1 του Ηρακλείου!

Στο 57′ ο Γεωργιακάκης απείλησε εκ νέου για τους γηπεδούχους με το σουτ του να καταλήγει στα χέρια του Αλεξανδράκη.

Στο 85′ ο Ταπανάρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα για τα Χανιά και μετά την πολύ όμορφη ατομική του ενέργεια έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει όμως έξω!

Αυτή ήταν και  η τελευταία καλή στιγμή στο ματς καθώς το Ηράκλειο άντεξε στην πίεση και έφυγε με το πολύτιμο 0-1 από τα Χανιά!

Συνθέσεις:

Μικτή ΕΠΣΧ Κ16: Πουλιδάκης, Παναγιωτάκης (46′ Ταπανάρης), Νησιούδης, Καυκαλάς, Γελασάκης (64′ Βέρδος), Χαϊδεμενάκης, Ματζοράκης, Κοντεκάς, Λαϊνάς,  Γεωργιακάκης, Περάκης

Μικτή ΕΠΣΗ Κ16: Αλεξανδράκης, Ζουραράκης, Ντέλης, Καλογιαννάκης Φ. (90′ Αδαμάκης), Καλογιαννάκης Σ., Πασπαράκης (55′ Χατζηκυριάκος), Βγόντζας, Μενεγάτος, Τζιράκης, Ψαρολογάκης, Μαυρογιάννης