Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεχνικός Διευθυντής στην ακαδημία του ΠΑΟ Δειλινών ο Γιάννης Λούσκας

Πέρα από άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κοντάκη στην πρώτη ομάδα, ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ακαδημία του σωματείου ενώ θα καθοδηγήσει από τον πάγκο και την νεοσύστατη ομάδα που θα συμμετέχει στο Youth League!

Ο λόγος για τον Γιάννη Λούσκα ο οποίος από φέτος είναι στην θέση του βοηθού προπονητή στους «πράσινους» και όπως ανακοινώθηκε από το πρωί του Σαββάτου θα έχει και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τεχνικός διευθυντής ακαδημίας Π.Α.Ο ΔΕΙΛΙΝΩΝ και προπονητής της νεοσύστατης ομάδας Youth League ο Λούσκας Γιάννης”

Ο Π.Α.Ο ΔΕΙΛΙΝΩΝ αλλάζει πλέον επίπεδο και στις ακαδημίες με την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Λούσκα Γιάννη.
Ο εν λόγω τεχνικός αναλαμβάνει την επίβλεψη, στελέχωση και λειτουργία της ακαδημίας του ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ με απώτερο στόχο και σκοπό την ανάδειξη ταλέντων για την στελέχωση της Α’ ομάδας.
Επίσης αναλαμβάνει ως προπονητής την νεοσύστατη ομάδα της Youth League του ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο εν λόγω πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Ο κος Λούσκας έχει εργαστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες:

Εθνικός
Εργοτέλης
ΑΕΚ Κατσαμπά
Δίας

Και επίσης στις ομάδες :

Εθνικός
Ηρακλής Ηρακλείου
Θερισσος
Πόρος
Εθνικός

Παρακάτω οι πρώτες του δηλώσεις:

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κο Κεφαλουκο και όλο το Δ.Σ της ομάδας για την εμπιστοσύνη να μου αναθέσει ένα τόσο υπεύθυνο και νευραλγικό πόστο. Ήρθα σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου που εδρεύει σε μια από τις μεγαλύτερες “Ποδοσφαιρομανες” συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.

Ευελπιστώ στην διαχρονική και εύρυθμη συνεργασία, με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων για την στελέχωση της Α’ ομάδας. Υπάρχει ήδη συνεργασία με τον προπονητή της Α’ ομάδας και άμεση συνεννόηση καθώς είμαστε συνεργάτες και υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά , και επαγγελματικά και να κάνουμε πλέον το ποδόσφαιρο αναγκαίο καλό για τα παιδιά της πόλης μας , και όχι αγγαρεία !! Η δουλειά, η οργάνωση και η πειθαρχία φέρνει τα αποτελέσματα!! Καλή αρχή σε όλους σε όλα τα επίπεδα!!