Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τζανάκης: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Στο Primesport.gr μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Μάνος Τζανάκης, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ασίτες. 

Ο έμπειρος δεξιός μπακ-χαφ της ομάδας των Μαλίων, τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα του παρά τις απουσίες παίρνει αυτό που αξίζει στα παιχνίδια της υπογραμμίζοντας ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στα προηγούμενα παιχνίδια. Παράλληλα ο Τζανάκης έδειξε πίστη ότι θα καταφέρουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής κόντρα στις Ασίτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παρά τα συνεχόμενα ματς και τις αρκετές απουσίες που έχουμε, το τελευταίο διάστημα παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, καθώς κάτι δεν κάναμε καλά στα προηγούμενα ματς και αδικούσαμε τους εαυτούς μας σαν ομάδα. Το ματς της Κυριακής θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και λόγω κούρασης αλλά και λόγω του ότι ο αντίπαλος μας το βλέπει ως τελικό για την παραμονή του στην κατηγορία. Επειδή όμως πιστεύω στην ομάδα μας, ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που το θέλουμε και εμείς πολύ».