Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τζώρτζογλου : «Η ατιμωρησία παράγει διαφθορά»

Για την… πρωτιά της Ιεράπετρας στους χειραγωγημένους αγώνες για το Α’ εξάμηνο του 2023, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

Στην… πρωτιά της Ιεράπετρας στους χειραγωγημένους αγώνες για το Α’ εξάμηνο του 2023, αναφέρθξηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου στην «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη και στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου συμφώνησε ότι η ατιμωρισία παράγει διαφθορά.

«Έμεινα έκπληκτος. Σίγουρα είναι κάτι που δεν μας τιμάει, γενικότερα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τον ιδιοκτήτη της Ιεράπετρας, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος. Αυτό το εξάμηνο που η Ιεράπετρα φιγουράρει στην πρώτη θέση (σ.σ. των χειραγωγημένων αγώνων), το είχε παρατήσει. Θέλω να πιστεύω ότι έγινε εν αγνοία του. Δεν μπορεί να στηθεί παιχνίδι εάν δεν συνεννοηθεί ένας αριθμός ποδοσφαιριστών, έστω ένας. Δεν μας τιμάει καθόλου ως Κρητικούς, ως ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι πολύ άσχημο που δυσφημεί το νησί μας.
Δεν μπορεί να είμαστε σε ένα τέτοιο περιβάλλον διαφθοράς. Δεν γίνεται εμείς, η Super League 1, να μην ζητάμε από μόνοι μας την αυστηροποίηση των ποινών, αλλά να κάνει πρόταση η Super League 1 στην ΕΠΟ να μην ισχύει πλέον ο υποβιβασμός στα σωματεία αλλά να αλλάξει ο κώδικας δεοντολογίας και να πάει -10. Υπάρχει έλλειψη βούλησης. Ακριβώς (σ.σ. η ατιμωρησία παράγει διαφθορά). Είδαμε το ξεφτίλισμα το 2011 με το Koriopolis, όλοι αθώοι εκτός από έναν», σημείωσε αρχικά για να συμπληρώσει: «Ο Αυγενάκης έβαλε νερό στον μύλο των στημένων».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: