Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τζώρτζογλου σε Γκαγκάτση: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πετύχεις»

Με ανάρτησή του ο Νίκος Τζώρτζογλου συνεχάρη τον Μάκη Γκαγκάτση, που είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου:

«Αγαπητέ μου Μάκη… Κουμπάρε και Φίλε… Είχα τονίσει εδώ και αρκετό διάστημα ότι είσαι ένας Κορυφαίος παράγοντας με ήθος, με εμπειρία, με μεράκι, με ένα σπάνιο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προφίλ κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο

Εκ μέρους ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Νομού Ηρακλείου δέξου τους θερμότερους χαιρετισμούς και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την μοναδική αυτή επιτυχία σου να είσαι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο. Η δέσμευση σου για σταθερότητα, ισονομία και ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου σε μια νέα βάση, σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου προσόντα μπορούν αναμφίβολα να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην καθοδήγηση του αθλήματος μας προς υψηλότερο και ποιοτικότερο επίπεδο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πετύχεις γιατί έχεις την εμπειρία αλλά πολύ περισσότερο έχεις το όραμα για την ανάπτυξη ενός καλύτερου ποδόσφαιρου στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι καλή τύχη, δύναμη και κάθε επιτυχία για όλες τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου για την ολοκλήρωση αυτής της νέας εντολής, ανυπομονώ, αγαπητέ Πρόεδρε, να σε δω ξανά σύντομα για να σε συγχαρώ προσωπικά».