Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την ουσία και τη νίκη η Γαρίπα – Τα… δοκάρια ο Κεραυνός!

Με τρία γκολ η Γαρίπα έφτασε στη νίκη και στο τρίποντο

Τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα πλέον η Γαρίπα μετά τη νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στον Κεραυνό, ο οποίος είχε δύο δοκάρια στην αναμέτρηση στο 0-0, που σίγουρα εάν γινόταν κάποιο από αυτά γκολ μπορεί να βλέπαμε άλλο αγώνα.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Σεραφειμίδης (2) και ο Βασιλάκης, ενώ το γκολ της τιμής του Κεραυνού πέτυχε ο Γιαννιδάκης.

Η  πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε για τον Κεραυνό στο 16′ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρογιανάκη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Μάλιστα ο φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Κουγιό με δυνατό σουτ στο 39′!

Και αφού δεν κατάφερε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο Κεραυνός να ανοίξει το σκορ την πλήρωσε στο 43′ με τον Σεραφειμίδη με εύστοχο πλασέ να κάνει το 1-0 για την Γαρίπα και να οδηγεί την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια καθώς δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η Γαρίπα μπήκε με την ίδια φόρα και στην επανάληψη και έκανε το 2-0 ξανά με τον Σεραφειμίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50′!

Το 3-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Βασιλάκης με σουτ εντός περιοχής στο 82′ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε για τον Κεραυνό ο Γιαννιδάκης με πλασέ στο 87′!

Συνθέσεις:

Γαρίπα: Κασαπάκης Ε., Χαλκιαδάκης, Γκοκέγια, Παπαδάκης, Κασαπάκης Χ., Βασιλάκης, Καστρινάκης, Πρίφτη, Καστρινάκης, Γιακουμάκης, Μυζύρης, Σεραφειμίδης

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Ανδρονάς, Καλογιαννάκης, Προβατάς, Κουμάκης, Μαυρογιανάκης, Καλλέργης, Χριστοδουλάκης, Κωστάκης, Δρακάκης, Κουγιός