Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τη Δευτέρα ξεκινάει ο Γιούχτας Β’-Τα φιλικά της προετοιμασίας

Σε θέση εκκίνησης ο Γιούχτας Β’.

Την ερχόμενη Δευτέρα (19/08) στις 18.30 αρχίζουν τη δουλειά στη νεοσύστατη ομάδα των Αρχανιωτών. Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, μάλιστα, έχει κλείσει ορισμένα σημαντικά φιλικά. Η σχετική ενημέρωση:

«Την προσεχή Δευτέρα 19.8.2024 και ώρα 18.30 στο Μαρκομιχελακειο Γήπεδο Αρχανών θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα Γιουχτας Β υπό την καθοδήγηση του κ Λεωνίδα Τιτομιχελακη και των συνεργατών του.

Έχουν ήδη προγραμματιστεί παράλληλα και τα φιλικά παιχνίδια που θα παίξει η ομάδα μας εν όψει της προετοιμασίας μας.

Σάββατο 7-9: Δόξα Ηρακλείου

Σαββάτο 14-9: ΟΦΗ Κ17

Τετάρτη 18-9: Αστέρας Μυρτιάς

Σαββάτο 21-9: Ερμής Ατσαλένιου

Σαββάτο 28-9: Άγιος Ιωάννης».

Ο προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών, Λεωνίδας Τιτομιχελακης, δήλωσε:

«Ξεκινάμε φέτος μια σπουδαία προσπάθεια στα τμήματα υποδομής του Γιούχτα, δημιουργώντας ένα ενιαίο προπονητικό και οργανωτικό σχεδιασμό από τις μικρές μέχρι τις μεγαλύτερες ηλικίες.Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς μας μια δυνατή διοικητική ομάδα που μας παρέχει σημαντική βοήθεια στη νεα αυτή προσπάθεια.

Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε μια Β ομάδα, που θα αποτελέσει και το «προθάλαμο» των παιδιών στην ανδρική ομάδα του Γιούχτα. Το ροστερ  αποτελείται από νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, που αξιολογήσαμε και ανιχνεύσαμε από όλο το νομό και από την αναπτυξιακή μας ομάδα.

Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με πολύ όρεξη και δουλεία στην καθημερινότητα, έχοντας στόχο τη σωστή εκπαίδευση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανδρώσουν στο μέλλον, κάποια από αυτά την ομάδα μας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται».