Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο ΑΣΑΒ – Τα παράπονα το Ασήμι!

Ο ΑΣΑΒ πήρε το ντέρμπι απέναντι στο Ασήμι με 2-0 για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, η οποία άνοιξε το σκορ στο 60′ με τον Σόρρα και κατάφερε με τον Γιαλιτάκη από την “ασπρη βούλα” να κλειδώσει τη νίκη με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για γκολ του Ξαγοραράκη που δεν μέτρησε, για επιθετικό φάουλ, ενώ είχαν σημαντικές ευκαιρίες ώστε να σκοράρουν στο παιχνίδι.

Πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο σε φάσεις με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Φωτάκης, Σόρρα και Παπαγγελή και τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες με σουτ των Στεφανάκη και Μακράκη, ωστόσο καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο ΑΣΑΒ πήρε προβάδισμα με τον Σόρρα να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, μιας και ο Κασμερίδης δεν είχε αντίδραση. Σ

το 85ο λεπτό το Ασήμι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ξαγοραράκη ωστόσο αυτό δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Μάτσας αφού πέρασε η μπάλα την γραμμή και είδε τους παίκτες των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζουν, το ακύρωσε με την βοήθεια του επόπτη, για επιθετικό φάουλ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από σύσσωμο το Ασήμι. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΑΣΑΒ βρήκε τον τρόπο να τελειώσει το ματς, με τον Γιαλιτάκη να κερδίζει πέναλτι και τον ίδιο να εκτελεί για το 2-0 στο 90′.

Ευκαιρίες πριν την επίτευξη του δεύτερου γκολ για την Αγία Βαρβάρα είχαν οι Σόρρα, Γιαλιτάκης, Σόρρα, με μεγαλύτερη εξ αυτών, εκείνη του Χασουράκη, ενώ το Ασήμι, θα μπορούσε να φέρει ξανά σε ισορροπία το παιχνίδι αν οι Γιαννουλάκης και Οικονομάκης ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

ΑΣΑΒ: Δαμιανάκης, Φωτάκης, Ανδρικάκης, Μαρης, Σιαπλαούρας, Σαϊτάκης(80′ Καρακωνσταντάκης) Κουκλίδης, Χασουράκης, Σόρρα, Γιαλιτάκης, Παπαγγελής (88′ Κακουλάκης)
 
Ασήμι: Κασμερίδης, Σφακιανάκης, Γιαννουλάκης, Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης, Αντωνάκη, Μασέλης, Ντρομπονίκου (46′ Αβανιδης), Στεφανάκης (46′ Μπερκης), Οικονομάκης (65′ Μηναδάκης) Μακράκης Γ.Ν (65′ Χατζηβασιλείου)