Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι δήλωσαν οι προπονητές του Ο.Φ.Ιεράπετρας μετά το ματς με την Επισκοπή

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους έμειναν οι προπονητές του ΟΦΙεράπετρας Βαγγέλης Στουρνάρας και Στέφανος Ξηρόφωτος στις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του κρητικού ντέρμπι με την Επισκοπή στο Βουζουνεράκειο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών: 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΗΡΟΦΩΤΟΣ: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας το παιχνίδι καθώς απέδειξαν το πόσο καλή ομάδα είναι ο ΟΦΙ. Είμαστε χαρούμενοι που ικανοποιήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει, τη διοίκηση για τις προσπάθειες που πραγματοποιεί. Η ομάδα είχε γρήγορη σκέψη και συμπεριφορά στην ανάκτηση μπάλας και εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της επιθετικά δημιουργώντας τα γκολ και κάποιες άλλες ευκαιρίες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΆΡΑΣ : “Καταρχήν να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και τη προσπάθεια τους καθώς έγιναν πολλές αλλαγές στην 11αδα και όμως φτάσαμε σήμερα να συνεχίζουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έγινε εξαιρετική δουλειά όλη την εβδομάδα σε συνεργασία με το Στέφανο Ξηρόφωτο και γι αυτό είμαστε ευχαριστημένοι ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχουμε δυνατούς αντιπάλους όπως Καλαμάτα τα αξιόλογα Χανιά. Όμως βλέπουμε ότι αυτό που κάνουμε διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή αποτελεί μεγάλη χαρά και επιτυχία της ομάδας μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για αυτό τον βαθύ ορίζοντα δεν έχουμε δει αγωνιστική πτώση και οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά από όλο το τεχνικό επιτελείο και τους προπονητές που έχουν περάσει από τον ΟΦΙ».