Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι είπε ο Γ. Πετράκης για το «διαζύγιο» με την Κηφισιά: «Θέλω να είμαι ειλικρινής…»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Γιώργος Πετράκης για τις εξελίξεις που καταγράφονται στον χώρο του ποδοσφαίρου ένας νέος προπονητής, ο οποίος συνέβαλε με την δουλειά του, ώστε η ομάδα της Κηφισιάς να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Ο Γιώργος Πετράκης, περί αυτού ο λόγος, μίλησε με πάθος για το ποδόσφαιρο. Παρότι δεν συνεχίζει ως προπονητής στην Κηφισιά, εντούτοις πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος που εργάζεται μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

 
 

Ο Γιώργος Πετράκης στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε: “Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί ότι είναι σημαντικό. Εγώ ως προπονητής αποδέχομαι κάποιες καταστάσεις. Συμβαίνουν αυτά, να φεύγει ένας προπονητής από μία ομάδα ακόμη και όταν πρωταγωνιστεί. Να ευχηθούμε και στους δύο προπονητές που ανέλαβαν, να πετύχουν τους στόχους τους, δηλαδή και στον Πανσερραϊκό και στην Κηφισιά. Και στις ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει”.

 
 

– Δεν σας πειράζει αυτό το γεγονός; Ότι δηλαδή δεν συνεχίζετε στην ομάδα με την οποία πρωταγωνιστήσατε και την βοηθήσατε να ανέβει στην πρώτη εθνική;

“Θέλω να είμαι ειλικρινής. Θεωρώ ότι έπαιξα ένα σημαντικό ρόλο για αυτό που πέτυχε η Κηφισιά. Η ομάδα που είναι ανώνυμη εταιρία κάνει τις επιλογές. Εγώ πρέπει να εξελιχθώ δεν είναι θέμα υπεράνω. Αποδέχομαι τους κανόνες που υπάρχουν στο επάγγελμα. Θα κάνουμε λίγο υπομονή. Παρότι έχω προτάσεις αυτή την στιγμή, θα κάνω υπομονή.

Παράλληλα βλέπω όλες τις μεταγραφές που γίνονται. Ολες οι ομάδες ενισχύονται. Πηγαίνουν σε άλλες επιλογές φέτος. Και του χρόνου θα είναι ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό πιστεύω”.