Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το… βιολί του ο Ζαρός “6 στα 6” με εξάρα κόντρα στους Νέους Αλμυρού!

Συνεχίζει με το απόλυτο νικών ο Ζαρός

Ο Ζαρός φιλοξενήθηκε στο Γάζι από τους Νέους Αλμυρού και έδωσε μία ακόμη παράσταση επικρατώντας με σκορ 1-6 χάρις στα τέρματα των Κοτζαδάκη (2), Ξεκαρδάκη (3) και Λυκούδη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους Νέους Αλμυρού πέτυχε ο Τσαγκαράκης μειώνοντας προσωρινά σε 1-3.

Ο Ζαρός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 14′ ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με τον Σαριδάκη Ν. με προβολή μετά από πάσα του Κοτζαδάκη!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 20′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Ξεκαρδάκη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ξεκαρδάκης λίγο αργότερα χτύπησε ξανά για τον Ζαρό και έγραψε το 0-3 με πλασέ μετά από λάθος της άμυνας, σκορ που έμεινε και μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι Νέοι Αλμυρού κατάφερα να μειώσουν στο 54′ μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Τσαγκαράκη σε 1-3!

Αυτό το γκολ βέβαια σαν να ενεργοποίησε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα και έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5!

Αρχικά στο 56′ μετά από σουτ του Κοτζαδάκη, που απέκρουσε ο Παγωμένος, ήρθε ο Λυκούδης στην επαναφορά και έκανε το 1-4, ενώ στο 58′ ο Ξεκαρδάκης μετά από πάσα του Κλαπάκη έκανε το 1-5!

Στο 70′ ο Κοτζαδάκης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-6 για το Λίντο!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 1-6 να μένει μέχρι το τέλος και τον Ζαρό να συνεχίζει ακάθεκτος!

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Γρινιεζάκης (83′ Λεμονάκης), Μαυρογιάννης, Ρεμυδιανάκης, Περγαντής, Μουρτζάκης (83′ Σμυρνάκης), Καλλιαρός, Στρατάκης, Φαραζάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (78′ Βιτσαξάκης)

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Γιατρομανωλάκης (78′ Ζωγραφάκης), Αλπαντάκης Σ., Λεμονάκης, Αλπαντάκης Ε., Σαριδάκης Π. (78′ Χαραλαμπάκης), Σαριδάκης Κ., Λυκούδης, Κοτζαδάκης, Κλαπάκης (69′ Παπαδοβασιλάκης), Ξεκαρδάκης