Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το διάβασμα του Σουργιά, η ψυχολογία και το “χτύπημα” της κόμπρας!

Μάστερ της ψυχολογίας φαίνεται την φετινή σεζόν στον Γιούχτα ο Νίκος Σουργιάς

Ο Γιούχτας είναι πανέτοιμος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Super League 2, και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Αρχής γενομένης από το χθεσινό παιχνίδι με την Κοζάνη το πρώτο των μπαράζ, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και έστειλε μήνυμα σε όλους ότι είναι εδώ για να βρίσκεται στην πρώτη 4αδα που οδηγεί στην Super League 2.

Τι και αν πέρασε μόλις μία εβδομάδα μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ η ομάδα των Αρχανών φάνηκε το ίδιο δυνατή και ανεπηρέαστη στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ.

Σε αυτό μεγάλο μερίδιο, αν όχι το μεγαλύτερο έχει ο προπονητής του Γιούχτα, Νίκος Σουργιάς, ο οποίος δεν επέτρεψε να πέσει η ψυχολογία της ομάδας του, όπως είχε κάνει άλλωστε και στην κανονική διάρκεια του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής όταν ένα στραβό αποτέλεσμα ερχόταν για την ομάδα του και βλέπαμε τους παίκτες στο επόμενο παιχνίδι όχι μόνο να μην έχουν επηρεαστεί καθόλου αλλά αντίθετα να δείχνουν μεγαλύτερη συσπείρωση.

Η Κοζάνη μπορεί να ήρθε να κάνει το παιχνίδι της στις Αρχάνες, όμως ο Νίκος Σουργιάς διαχειρίστηκε άψογα εκτός από την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά τον χαμένο τελικό και τακτικά την αναμέτρηση, χτυπώντας στην κόντρα με το λεγόμενο “χτύπημα” της κόμπρας και έχοντας υπομονή στο παιχνίδι του, παίρνοντας έτσι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο καθώς “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”!

Έτσι ο προπονητής του Γιούχτα αποδεικνύεται από την μία μάστερ της ψυχολογίας και από την άλλη εξαιρετικά διαβασμένος στο θέμα της τακτικής δείχνοντας και εκείνος με την σειρά του μετά από τους ποδοσφαιριστές του ότι η δουλειά που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που βρισκόταν αλλά και φέτος αποδίδει πλέον καρπούς και τον οδηγεί στην επιτυχία με σταθερά βήματα!