Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ευχαριστώ της ΕΠΣΗ για την εκδήλωση της κοπής πίτας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κοπή πίτας της, την περασμένη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια εκδήλωση γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η κοπή πίτας της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Πετούσης», παρουσία πολιτικών, τοπικών και αθλητικών αρχών, προέδρων και εκπροσώπων σωματείων, διαιτητών, παρατηρητών, προπονητών, ποδοσφαιριστών κ.α.

Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, που ήταν ο ΜΕΓΑΣ χορηγός της εκδήλωσης, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη, Γιώργο Πιτσούλη, Νίκο Ξυλούρη για την παρουσία τους και την έμπρακτη στήριξή τους στην ΕΠΣΗ και στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο για την τιμητική παρουσία του και την στήριξή του στο έργο της Ένωσής μας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ευχαριστεί τον χορηγό της βραδιάς κ. Στεφανάκη (Autogas) και τους χορηούς της Ένωσης Αναψυκτικά ΦΗΜΗ και Ασκληπιός Διάγνωσις.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα για την παρουσία τους τους βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Σενετάκη (δια του εκπροσώπου του), Ηγουμενίδη, Βαρδάκη, Συντιχάκη, Κεγκέρογλου και τον Ευρωβουλευτή κ. Κεφαλογιάννη (δια του εκπροσώπου του).

Επίσης ευχαριστεί για την παρουσία τους τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, τον πρόεδρο του δημ. Συμβουλίου κ. Πασπάτη, τον αντιδήμαρχο κ. Σισαμάκη, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μποκέα και την αντιδήμαρχο κ. Χρύσα Πάγκαλου-Λυρώνη, τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Σέγκο, τον δήμαρχο Φαιστού κ. Νικολιδάκη και τον αντιδήμαρχο κ. Φασομυτάκη, τον συντονιστή παραγωγικών τομέων και υποψήφιο βουλευτή ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη, τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Φραγκίσκο Παρασύρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Σπυριδάκη, τον Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Πατριανάκο, τον πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιο Βοργιά.

Ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ και τους κ.κ. Λυσάνδρου και Πουρσανίδη, τις αντιπροσωπείες των ΕΠΣ Ρεθύμνου (Χνάρης-Μακρυγιαννάκης) και ΕΠΣ Λασιθίου (Παπαγεωργίου-Πατεράκης)

Ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες για την εντυπωσιακή τους προσφορά σε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Ευχαριστεί το κρητικό συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη όπως και τον μοναδικό Στάθη Μονιάκη με τα ανέκδοτά του, που επιμελήθηκαν την διασκέδαση των προσκεκλημένων.

Ευχαριστεί την ταβέρνα Πετούσης, τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους δημοσιογράφους και όλα τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Το πιο θερμό όμως ευχαριστώ οφείλεται στην καρδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στους προέδρους και τους εκπροσώπους των σωματείων για την δυναμική τους παρουσία και στην φετινή εκδήλωση!