Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ευχαριστώ του Αετού Ανωγείων στον Αλμυρό και τον Δήμο Μαλεβιζίου… για το γήπεδο!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Αετός Ανωγείων θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Αλμυρού λόγω του ότι στο δικό του «σπίτι» συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης.

Αυτό θα είναι το νέο «σπίτι» του Αετού Ανωγείων

Ο Αετός Ανωγείων με ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλμυρό και προσωπικά τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά, καθώς και τον Δήμο Μαλεβιζίου και την αρμόδια αντιδήμαρχο Λυρώνη Παγκάλου Χρύσα για την παραχώρηση του γηπέδου του Αλμυρού, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα για τους εντός έδρας αγώνες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στο δικό της γήπεδο στα Ανώγεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομαδας μας την Κυριακή στις 11:30 με την Αγία Βαρβάρα στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Η ομάδα μας φέτος θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Αλμυρού μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο μας. Ευχαρίστούμε το Δ.Σ. του Αλμυρού και προσωπικά τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά ,τον Δήμο Μαλεβιζίου και την αρμόδια αντιδήμαρχο Λυρώνη Παγκάλου Χρύσα για την παραχώρηση του δικαιώματος στην ΕΠΣ Ηρακλείου να ορίζει αγώνες του σωματείου μας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του γηπεδου μας.🦅🦅🦅🦅