Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ευχαριστώ του Α. Βλαχάκη στον Αντ. Παπαδάκη και την Δαμάστα , και το μήνυμα για τα Τέμπη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αείμνηστο ευεργέτη της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη θέλησε να πει ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης με δήλωση που έκανε στο Primesport.,gr μετά το τέλος του αγώνα της Δαμάστας με την ομάδα του. 

Παράλληλα ευχαρίστησε την ομάδα της Δαμάστας για την φιλοξενία και επισήμανε ότι σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε σαν ελληνικός λαός μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι δύσκολο να πανηγυρίσεις οποιαδήποτε νίκη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ποσειδώνα στο Primesport: 

“Σήμερα βρέθηκα στο ποδοσφαιρικό παλάτι της Δαμάστας για πρώτη φορά και ένιωσα μια βαθύτατη θλίψη αντικρίζοντας την φωτογραφία του αείμνηστου ευεργέτη Αντωνη Παπαδακη που εύχομαι να μην ξεχαστεί ποτέ η μορφή του από κανένα μας ! Πραγματικά οφείλω να εκφράσω δημόσια ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο για το έργο που άφησε ! Σαν ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ νοιώσαμε μια πολύ θερμή και ευχάριστη φιλοξενία από όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους εύχομαι να μην σβήσει ποτέ η φλόγα της ποδοσφαιρικής τους αξίας που απέκτησαν τα τελευταία χρόνια ! Δύσκολες μέρες να πανηγυρίσεις οποιαδήποτε νίκη και οφείλουμε όλοι με σεμνότητα να αφιερώνουμε Τις επιτυχίες μας στα Αθώα παιδιά που δολοφονήθηκαν έστω και ακούσια στα Τέμπη του θανάτου …”