Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μήνυμα της Στέλλας Κοτσάκι για την μικρή Αλεξάνδρα και το ντέρμπι κορυφής με τον Εργοτέλη

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών είναι πανέτοιμη για το αυριανό (12/2 – 15.00) κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μικρή Αλεξάνδρα και στον αγώνα ζωής που δίνει.
 
Η Στέλλα Κοτσάκι, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στη σελίδα της Ρεθμυνιώτικης ομάδας στο Facebook , στάθηκε στο κομμάτι της κοινωνικής ευαισθησίας, σημειώνοντας πως αυτή θα πρέπει να είναι η θέση του καθένα απέναντι στην κοινωνία και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
 
«Η παρουσία του κόσμου για εμάς είναι σημαντική και απαραίτητη σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία του, όμως, στο Κυριακάτικο ντέρμπι με στόχο να συνδράμει στον αγώνα ζωής που δίνει ένα παιδί είναι κάτι που δεν αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά τη θέση που πρέπει να έχουμε απέναντι στην κοινωνία και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».
 
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι, τονίζοντας πως υπάρχει πίστη και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα. «Για μας το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη είναι αρκετά σημαντικό. Όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα.
 
Εννοείται υπάρχει πίστη αλλά και μεγάλη θέληση για το θετικό αποτέλεσμα. Για να φτάσουμε όμως σε αυτό πρέπει να μείνουμε όλες συγκεντρωμένες στο πλάνο των προπονητών μας και να είμαστε ενωμένες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Πιστεύω ότι θα είναι ένα ντέρμπι όχι μόνο για το γεγονός πως είμαστε κοντά βαθμολογικά, αλλά και γιατί η ποιότητα και η δυναμική των 2 ομάδων είναι υψηλή σε πολλά επίπεδα».