Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μήνυμα του Κυρ. Κακαβελάκη για την απόσυρση του Φ. Παπουλή από την ενεργό δράση

Μια ξεχωριστή φιλία η οποία ξεκίνησε από την κοινή τους συνύπαρξη το 2010 στην ομάδα του ΟΦΗ έχουν δημιουργήσει ο Φώτης Παπουλής και ο πρώην γιατρός του ΟΦΗ Κυριάκος Κακαβελάκης που κάνει λαμπρή καριέρα πλέον στην Κύπρο ως ορθοπαιδικός και επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Απόλλωνα Λεμεσού. 

Ο Κυριάκος Κακαβελάκης με μια ανάρτηση του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα socia media αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον χαρακτήρα του Φ. Παπουλή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από το 2010 όταν ήταν μαζί στον ΟΦΗ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν πολυετή συνεργασία και στον Απόλλωνα Λεμεσού οι δύο τους.

Αναλυτικά η αναφορά του Κ. Κακαβελάκη στον Φ. Παπουλή: 

“Φώτη μου σου αξίζει κάθε έπαινος για αυτά που κατάφερες τόσα χρόνια στα γήπεδα, άφησες ανεξίτηλη την σφραγίδα σου απ´ όπου και αν πέρασες. Τόσο η αγωνιστική σου παρουσία όσο και η συμπεριφορά σου συνολικά, ήταν πάντα ηγετική και υποδειγματική, οι δε επιδόσεις σου άξιες θαυμασμού. Για μένα ήσουν και θα παραμείνεις ένας φίλος, ένας δικός μου άνθρωπος…
Καλή συνέχεια, με υγεία, στην εκτός των γηπέδων ζωή σου, μόνο χαρές σου εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου.
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που ανελλιπώς μου δείχνεις ως ιατρός σου απο το 2010, οπότε πρωτοσυνεργαστήκαμε στον ΟΦΗ.
(Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια σου όταν ήρθα το 2016 στην Κύπρο…).
Να είσαι πάντα καλά…”