Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ξέσπασμα του Βρέντζου μετά το γκολ-οφσάιντ στο Κηφισιά – ΟΦΙ! (pic)

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου

Ο Γιώργος Βρέντζος ξεσπά μετά τη νίκη της Κηφισιάς κόντρα στον ΟΦΙεράπετρα με γκολ-οφσάιντ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μιλά για στήσιμο του ματς με των Χανίων την προηγούμενη ομάδα με τον Απόλλωνα από τον Κούκουλα τον διαιτητή, ενώ μιλάει για στήσιμο και από τον Πριονά στο σημερινό ματς του ΟΦΙ με την Κηφισιά.

Παράλληλα θυμάται τι είχε γίνει στο Ιωνικός – Εργοτέλης πρόπερσι.

Αναλυτικά η ανάρτηση-ξέσπασμα του Γιώργου Βρέντζου:

Την περασμένη βδομάδα, με τον ΚΟΥΚΟΥΛΑ, μας ΣΤΗΣΑΤΕ στον αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Νέα Σμύρνη. Σήμερα, με τον ΠΡΙΟΝΑ, ΣΤΗΣΑΤΕ μια ακόμα διαιτησία υπέρ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Είστε τόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ, τόσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και τόσο ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν κρατάτε ούτε καν τα προσχήματα!

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ και ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πάτε, με το έτσι θέλω, ν’ ανεβάσετε στην SL1 μια (πλούσια) “γειτονιά”. Και, καλού-κακού, μην τυχόν δεν σας κάτσει, το παίζετε και “παρολί” με 2 άλλες ομάδες της Αθήνας…

Παίζετε με τα νεύρα, την υπομονή, την αγωνία, τα όνειρα αλλά και τα χρήματα ποδοσφαιριστών, επενδυτών, ομάδων, πόλεων και νομών.

Δε σέβεστε τίποτα!

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΥΓ. Θαυμάστε στην παρακάτω φωτογραφία τη φάση του γκολ με το οποίο κέρδισε σήμερα η Κηφισιά τον ΟΦΙ στο 97ο λεπτό. Το ότι ο επόπτης (ΠΡΙΟΝΑΣ) που δεν καταλόγισε το οφθαλμοφανέστατο οφσάιντ είναι ο ίδιος που δεν καταλόγισε ανάλογης προκλητικότητας οφσάιντ στο Ιωνικός-Εργοτέλης πρόπερσι (ΔΕΝ) είναι απλή σύμπτωση…