Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρόβλημα του Εργοτέλη με το άκυρο από την Ε.Ε.Α και οι εξελίξεις με τους Ιταλούς

Ο Εργοτέλης είναι μια από τις ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη σημερινή συνεδρίαση αλλά στην κρητική ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το θέμα αυτό μπορεί να λυθεί και να ανάψει το “πράσινο” φως η Ε.Ε.Α τις επόμενες ημέρες για την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr το πρόβλημα που κόπηκε ο κατά τα άλλα πλήρης φάκελος του Εργοτέλη έχει να κάνει με την εγγυητική επιστολή με τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” να υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί αρκεί βέβαια να καταλήξει σύντομα το deal με τους Ιταλούς επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο του Εργοτέλη. 

Πάνω σε αυτό το κομμάτι στον Εργοτέλη έχουν αυξήσει την πίεση τους προς την πλευρά των Ιταλών προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. 

Ένας σχεδιασμός που έχει προχωρήσει αρκετά καθώς οι συνεργάτες του Μ. Σεβαστάκη έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία πάνω σε αυτό το κομμάτι και οι πληροφορίες του Primesport.gr λένε ότι από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους Ιταλούς επιχειρηματίες και ο Εργοτέλης περάσει στα χέρια τους τότε άμεσα θα αρχίσει να γεμίζει και το ρόστερ της ομάδας καθώς ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές.