Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το προσωπικό ευχαριστώ του Β. Πετούση στον Σ. Αρναουτάκη

O  αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Βαγγέλης Πετούσης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη για την αρωγή του στην ΕΠΣΗ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή την χθεσινή παρουσία του στην κλήρωση του Κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε στις Αρχάνες.

Η ανακοίνωση:

«Tο προσωπικό ευχαριστώ του Βαγγέλη Πετούση στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη
Στην… έδρα του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη στις Αρχάνες, έγινε μέσα σε όμορφο κλίμα φιλοξενίας από το Δ.Σ. του Γιούχτα, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης ήταν εκείνος που είχε αναλάβει όλο το διαδικαστικό κομμάτι και τις λεπτομέρειες της κλήρωσης. Η παρουσία του κ. Αρναουτάκη στην διαδικασία επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Περιφέρεια Κρήτης, είναι πάντα κοντά στην ΕΠΣΗ, στα σωματεία και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ασφαλώς θα αποτελέσει και βασικό πυλώνα για την διοργάνωση του 2ου Final Four του Κυπέλλου, που θα γίνει φέτος στην Μεσαρά. Ο κ. Πετούσης δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Αρναουτάκη για όλα όσα έχει κάνει για την ΕΠΣΗ και το ποδόσφαιρο…»