Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρώτο βήμα για το όνειρο της Super League 2 θέλει να κάνει ο Γιούχτας

Αφήνουν πίσω στο Γιούχτα τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πίκρα για απώλεια του Κυπέλλου καθώς σήμερα Σάββατο έχουν μπροστά τους το πρώτο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του ονείρου της ανόδου στην Super League 2.

Στις 16:00 όλοι οι δρόμοι των φίλων του Γιούχτα αλλά και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου οδηγούν στις Αρχάνες όπου οι “πράσινοι” δίνουν την πρώτη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2 με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης.

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στις Αρχάνες το primesport.gr σας δίνει την δυνατότητα να το δείτε ζωντανά

Στην αναμέτρηση αυτή ο Νίκος Σουργιάς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Νύκταρη, Πλουσή και Μπέρκη.

H Κοζάνη κατέκτησε με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, τερματίζοντας με +15 βαθμούς στην κορυφή από τον δεύτερο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και στοχεύει μετά από 40 χρόνια να επιστρέψει στην Β’ Εθνική, νυν Super League 2. Στο… απουσιολόγιο είναι ο Νύκταρης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι και οι ανέτοιμοι Πλουσής και Μπέρκης.

Το πρόγραμμα

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Καμπανιακός θα φιλοξενήσει τον Αιολικό, ενώ ρεπό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής έχει ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Τον αγώνα στις Αρχάνες θα διευθύνει ο Αλαφογιάννης του συνδέσμου Βοιωτίας, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι Σούζας και Ιωάννου από Ανατολική Αττική και Εύβοια αντίστοιχα. Αναλυτικά:

Ώρα έναρξης 16:00
Γιούχτας-Κοζάνη
Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Ιωάννου (Ευβοίας)

Ώρα έναρξης 17:00
Καμπανιακός-Αιολικός
Διαιτητής: Χρυσελής (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κωστόγλου, Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας