Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το συγκινητικό αντίο του Ζ. Αναστασάκη στις Ασίτες: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν – ΠΑΜΕ ΕΝΩΣΑΡΑ»

Το δικό του αντίο σε μία ομάδα που υπηρέτησε συνολικά 15 χρόνια τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής είπε μέσα από το Primesport.gr ο Ζαχάρης Αναστασάκης.

Ο νεαρός τεχνικός έπειτα από πέντε χρόνια στον πάγκο των «Λιονταριών» αποτελεί παρελθόν και μέσα από το Primesport.gr είπε το δικό του αντίο στην αγαπημένη του ομάδα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της και αναφερόμενος σε γεγονότα που έγραψαν μέσα στην καρδιά του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη δήλωση του στο Primesport.gr ο Ζαχάρης Αναστασάκης:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Πέντε χρόνια σαν προπονητής, σχεδόν δέκα σαν ποδοσφαιριστής, γεμάτα ένταση, πάθος, λύπες αλλά και πολλές χαρές που πάντα άφηναν πίσω όλα τα υπόλοιπα. Μια καθημερινότητα που δύσκολα κάνεις αποχωρίζεται όμως το σωστό αυτή τη στιγμή ήταν αυτό. Ίσως να έπρεπε να γίνει νωρίτερα όμως το συναίσθημα καμιά φορά δεν αφήνει να δεις τα πράγματα όπως πρέπει. Όλοι μαζί καταφέραμε πολλά. Φέραμε την ομάδα μας ξανά εκεί που ανήκει, στηριζόμενη στα δικά της παιδιά που πιστέψαμε και μας δικαίωσαν. Είδαμε παιδιά να παίρνουν μεταγραφές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Είδαμε την ακαδημία μας να ξαναπαίρνει σάρκα και οστά. Είδαμε το κόσμο να επιστρέφει ξανά στο γήπεδο. Η ομάδα αυτή ανήκει στην κατηγορία που βρίσκεται και εμείς πρώτοι οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα, χωρίς προσωπικά οφέλη, για να την κρατήσουμε εκεί. Ευχαριστώ θερμά τους φίλους μου, Δημήτρη Μανουσάκη πρόεδρο της ομάδας, Ζάχαρη Κοτζαδακη, Αντιπρόεδρο, Γιώργο Αποστολάκη Γεν. Αρχηγό, Μιχάλη Διαμαντάκη Ταμία, Γιώργο Ιατράκη Γεν.Γραμματέα και Τάκη Περογαμβρακη παντοτινό παράγοντα των Ασιτών για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Τον συνεργάτη και φίλο Θοδωρή Σταματάκη για την άψογη συνεργασία μας. Όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους. Όλο το κόσμο που πάντα ήταν εκεί να μας στηρίζει και τους παροτρύνω να συνεχίσουν να το κάνουν ακόμη και αν φέτος τους έχουμε πικράνει. Τέλος να ευχηθώ πραγματικά καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και ας μην είμαι εκεί. Πιστέψτε στους εαυτούς σας και όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. ΠΑΜΕ ΕΝΩΣΑΡΑ!🦁»