Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το “τρένο” της Ανάληψης με τα απίστευτα νούμερα!

Τα λόγια είναι περιττά για τον Θρίαμβο Ανάληψης που τα σάρωσε όλα στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ

Από άλλη κατηγορία ερχόμενη η Ανάληψη σάρωσε τα πάντα στο διάβα της προς τον τίτλο του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως την φετινή χρονιά πήγαινε από Θρίαμβο σε Θρίαμβο μετρώντας σε 16 παιχνίδια, 16 νίκες και 79 τέρματα ή αν βάλουμε και τα δύο άνευ αγώνος που έχει να πάρει μέχρι το τέλος φτάνει τα 85 τέρματα σε 18 παιχνίδια δηλαδή μιλάμε για πάνω από 4.5 γκολ μέσο όρο ανά ματς.

Αυτά από πλευράς επίθεσης που έβγαζε φωτιές αλλά όχι ότι και η άμυνα της Ανάληψης πήγαινε πίσω καθώς έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα!

Εννοείται ότι με αυτά τα νούμερα έχει την καλύτερα άμυνα όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ και μία από τις καλύτερες επιθέσεις πίσω μόνο από ΠΑΟΚρουσώνα και ΠΟΑ.

Αδιαμφισβήτητη η κυριαρχία της Ανάληψης στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ και πλέον όλοι στρέφονται στο σχεδιασμό της νέας σεζόν από την Α2 ΕΠΣΗ πλέον.

Πάμε να δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ανάληψης σε όλο το πρωτάθλημα:

Αγαπημένο σκορ του Θρίαμβου Αναλήψεως είναι το 4-0 που εμφανίστηκε τέσσερις φορές, ενώ το 6-0 ακολουθεί με τρεις εμφανίσεις.

Μεγαλύτερη νίκη του το 8-0 που εμφανίστηκε μάλιστα δύο φορές την φετινή σεζόν, ενώ τέλος δυσκολότερη επικράτηση του ήταν το 2-1 επί των Ελπίδων, όπου εμφανίστηκε και η μοναδική ανατροπή της σεζόν καθώς χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο στην επανάληψη 60′ με 65′ για να το γυρίσει και να πάρει το τρίποντο.