Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία: Όχημα «καρφώθηκε» σε δέντρο – Νεκρός ο οδηγός

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (05/01) στην Ξάνθη, στην περιοχή της Καλλιθέας

Όπως αναφέρει το xanthinew.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο, διπλής κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Καλλιθέα και σε μικρή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

O οδηγός έχασε τον έλεγχο του του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με το αυτοκίνητο να γίνεται κυριολεκτικά κομμάτια και τον οδηγό του οχήματος να χάνει τη ζωή του. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο όχημα τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν έξω και τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν, αναζητώντας πληροφορίες για το τι είχε συμβεί.

Πηγή: newsbomb.gr