Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρεις αγώνες χωρίς νίκη ήταν πολλοί για την Τύλισο, 5-0 τον Ποσειδώνα!

Η Τύλισος επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, νικώντας τον Ποσειδώνα με 5-0 στην έδρα της για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ

Στο ντεμπούτο του Άγγελου Λυριτζή στον πάγκο του, ο Ποσειδώνας γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Τύλισο που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Αντώνη Μανιούδη να σημειώνει το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 14′.

Ο αρχηγός της Τυλίσου σκόραρε και πάλι λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μαματζάκη και καταλογισμό του διαιτητή Κυριακόπουλου στο 25′.

Τα πράγματα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους στο 28′ με τον Καναβάκη να γράφει το 3-0 δίνοντας την διαστάσης θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του.

Η Τύλισος που έκανε ό,τι πραγματικά ήθελε εντός των τεσσάρων γραμμών, πέτυχε και ένα τέταρτο τέρμα, με τον Αντώνη Σταματάκη να παραλαμβάνει την ασίστ του Καναβάκη για το 4-0 στο 38′.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε όπως είναι φυσικό ο ρυθμός του αγώνα, με την Τύλισο ωστόσο να καταφέρνει να φτάσει και σε ένα πέμπτο τέρμα, με τον Ελευθεράκη ο οποίος νίκησε τον Μπελενιώτη με εκτέλεση φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στον αγώνα.

Τύλισος (Μιχάλης Ζουραράκης): Τσαχάκης, Κέσκος, Τζανής, Παπάζογλου, Πολυμερίδης, Ταβουλαρέας, Καναβάκης, Μάτσα, Σταματάκης Αν., Μανιούδης, Μαματζάκης

Ποσειδώνας (Άγγελος Λυριτζής): Μπελενιώτης, Μαυρόκωστας, Φουλεδάκης, Ντελάκης, Μαυράκης, Αποστολάκης, Μολλά, Σαϊτάκης, Αποστολάκης, Λαδωμένος, Χαριστάκης