Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Τρελαίνουν» κόσμο οι Ασίτες – «Έσπασαν» το αήττητο του Ασημίου!

Με τρομερή εμφάνιση οι Ασίτες υποχρεώσαν στην πρώτη ήττα του, το Ασήμι επικρατώντας με 2-3 για την 11η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Οι Ασίτες έχουν βαλθεί να… τρελάνουν κόσμο, αφού μετά τις έδρες των Δειλινών και της Γαρίπας, άλωσαν κι εκείνη του Ασημίου συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Χωματά, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον έλεγχο, έφτασε να προηγείται με 3-0 και διαμαρτύρεται έντονα για την υπόδειξη πέναλτι του Μπιμπάκη με το οποίο το Ασήμι μείωσε σε 1-3, ενώ έχει παράπονα και για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 5′ τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από κάθετη του Μανώλη Ρουμπάκη, ο Κώστας Ρουμπάκης με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 1-0.

Σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, με τον Μουντράκη να σεντράρει παράλληλα και τον Μανώλη Ρουμπάκη εκτός από δημιουργός να χρίζεται και σκόρερ με τη συμπλήρωση των πρώτων 45′. Το σκορ θα μπορούσε μάλιστα να είναι και μεγαλύτερο, αν οι Μουντράκης, Ρουμπάκης Μ και Μανωλιτσάκης ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη το Ασήμι απείλησε με τον Ρεμούνδο και τον Πρίφτη.

Στο 65′ ο Μανωλιτσάκης έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στις Ασίτες σκοράροντας με σουτ εκτός περιοχής, παρότι το Ασήμι είχε μπει αποφασισμένο να ανατρέψει την κατάσταση εις βάρος του.

Λίγες στιγμές αργότερα ήρθε η αντίδραση από πλευράς Ασημίου, με τον Ρεμούνδο να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παρασύρη για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Ασίτες και ο ίδιος παίκτης ήταν εύστοχος για το 1-3.

Στο 85′ ο Ξαγοραράκης εκμεταλλευόμενος την ανισορροπία στην άμυνα των Ασιτών και την αναπουμπούλα στα αντίπαλα “καρέ” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στον αγώνα.

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Φωτάκης (46′ Φουντουλάκης), Μήτρου (80′ Μηναδάκης), Αντωνάκης, Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης (46′ Βαρδάκης), Μακράκης, Ψωμάς, Πρίφτης, Χασουράκης, Ρεμούνδος

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Πενταράκης, Πλουμής, Κάββαλος, Παρασύρης, Μουντράκης, Κοπιδάκης Ζ. (80′ Λιανδράκης), Ρουμπάκης Κ., Κάτελας (87′ Σαβουϊδάκης), Μανωλιτσάκης, Φαλατάκης, Ρουμπάκης Μ. (60′ Σφακιανάκης)