Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τριάρα με εξαιρετική εμφάνιση για την Κ19 του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με τρία γκολ, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε της αντίστοιχης του Ατρόμητου με σκορ 3-0 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον  Βαμβακούση να απειλεί στο 18′.

Ο ΟΦΗ έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Θεοδοσουλάκη να αστοχεί στο 38’ και στο 40’, το γκολ όμως ήρθε τελικά στο 45+2’ όταν ο Ζαχαριουδάκης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Μανώλη Πατεμτζή.

Στο 57’ ο Φανουράκης με γυριστό σουτ έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 71’ ο Αποστολάκης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας των αντιπάλων για το 2-0.

Στο 80’ η μπάλα έφτασε στον Γανόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν αρχικά, όμως ο Θεοδοσουλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μακατουνάκης, Σαλούστρος (81’ Μακράκης), Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός (64’ Γανόπουλος), Fallatah (64’ Αδαμάκης), Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης (81’ Καρανδινός), Φανουράκης (83’ Μάρα).