Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τριπλή ανανέωση στις Νέες Εργοτέλη

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τις Νέες Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις Φωτεινή Ασημώνη, Ράνια Τούγλη και Ρενάτα Μανουσάκη.

Η ανακοίνωση για την Ασημώνη: «Ο σύλλογος “Νέοι Εργοτέλη”ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση συνεργασίας με το “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας μας Φωτεινή Ασήμωνη. Η Φωτεινή ήρθε πέρυσι στο σωματείο μας από την ομάδα της Χαλκίδας στα μέσα της σεζόν κ η παρουσία της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μας στην Β Εθνική κατηγορία.Παιχτρια με ποδοσφαιρικό εγωισμό κ ηγετικό χαρακτήρα που πάντα έχει υψηλούς προσωπικούς στόχους. Φωτεινή η οικογένεια του Εργοτέλη σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα κ πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για την Τουγλή: «Ο σύλλογος “Νέοι Εργοτελη” με χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την ταλαντούχα κ βασικό πυλώνα της ομάδας μας Ράνια Τουγλη.Η Ράνια μετά από συζήτηση με την διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας κ την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας ανοίγοντας τον δρόμο των ανανεώσεων του ροστερ για φέτος. Ράνια η οικογένεια του Εργοτέλη σου εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα κ πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τη Μανουσάκη: «Ο σύλλογος “Νέοι Εργοτέλη”με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την παίχτρια του Ρενάτα Μανουσάκη η οποία ξεχώρισε την προηγούμενη σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας ως βασικο κ αναντικατάστατο μελος όσο κ στο πρωτάθλημα των Κ17 βοηθώντας στο μέγιστο την ομάδα μας.Ενα δικό μας παιδί βγαλμένο από τις ακαδημίες μας δεν θα μπορούσε να λείπει στο νέο αυτό ξεκίνημα. Ρενάτα η οικογένεια του Εργοτέλη σου εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα κ πολλές επιτυχίες».