Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση από τον Εργοτέλη για τον Ηρόδοτο!

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από τον Εργοτέλη πραγματοποίησε ο Ηρόδοτος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πρόσθεσε στο ρόστερ της, τρεις καθόλα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποχώρησαν από τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα προς επιβεβαίωση του Primesport.gr οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση των Αλεξάκη και Κουτάντου, συν εκείνη του Θεοδωράκη, ο οποίος τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρόδοτο κι όχι στον Γιούχτα, με τον οποίο είχε έρθει σε προφορική συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση από τον Εργοτέλη 🔹

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καλωσορίζει στην οικογένειά της τρεις πρώην παίκτες των του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτάντο, τον Αντώνη Αλεξάκη και τον Γιάννη Θεοδωράκη.

✔️Ο Γιάννης Κουτάντος έχει γεννηθεί 31/1/00, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Ανωγείων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Εργοτέλη όπου από την Κ19 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους όπου βρισκόταν ως τώρα.

✔️Ο Αντώνης Αλεξάκης είναι μέσος και είναι γεννηθείς 2 Ιουλίου του 2001. Έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη με τον οποίο και έγινε επαγγελματίας το 2019.

✔️Ο Γιάννης Θεοδωράκης παίζει ως κεντρικός οπισθοφύλακας και γεννήθηκε 8 Ιουνίου του 2001. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, όπου έγινε επαγγελματίας το 2020 και έμεινε ως τον Ιούλιο του 2022.