Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρόμος για τους επιβάτες: Φτερό αεροπλάνου έπιασε φωτιά στον αέρα! (Video)

Οι επιβάτες της πτήσης Εδιμβούργο – Νέα Υόρκη άρχισαν να κλαίνε και να φοβούνται για τη ζωή τους αφού άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, που έρχονταν από τα φτερά του αεροπλάνου

Οι επιβάτες της Delta Air Lines βίωσαν μια τρομακτική εμπειρία, αφού το φτερό του αεροπλάνου πήρε φωτιά λίγα λεπτά, αφότου απογειώθηκε.

Η πτήση από το Εδιμβούργο προς τη Νέα Υόρκη είχε μόλις βγει από τον διάδρομο προσγείωσης. Ξαφνικά άκουσαν ένα εκκωφαντικό θόρυβο και αμέσως μετά μια σχετική ανακοίνωση από τον πιλότο.

Βίντεο που τραβήχτηκε από επιβάτη του αεροσκάφους φαίνεται να δείχνει φλόγες να ξεπηδούν από το φτερό του αεροπλάνου, αναφέρει η Daily Record.

Οι επιβάτες άρχισαν να φοβούνται για τη ζωή τους, καθώς ακούγονταν να κλαίνε στο παρασκήνιο του κλιπ. Ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Prestwick της Γλασκώβης το πρωί της Παρασκευής (10/02), όπου τα πυροσβεστικά συνεργεία περικύκλωσαν το αεροσκάφος.

 

Η Julie Nisbet δήλωσε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, πριν ο πιλότος ανακοινώσει ότι πρέπει να αλλάξουν πορεία.

Είπε: «Από την απογείωση, μπορούσαμε να δούμε κάτι να βγαίνει (από το αεροπλάνο). Το θεώρησα ασυνήθιστο. Είπα στον φίλο μου ‘αυτό είναι περίεργο’. Αλλά στη συνέχεια δεν σκέφτηκα τίποτα».

«Στον αέρα, ο θόρυβος ήταν φρικτός. Ανυπόφορος παρά τα ακουστικά που ακυρώνουν τον θόρυβο και τη μουσική. Στη συνέχεια, όλες οι τηλεοράσεις δεν είχαν σήμα», συνέχισε η κοπέλα.

Η Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία της Σκωτίας επιβεβαίωσε πως έλαβε κλήση από το αεροδρόμιο και έσπευσε αμέσως στο σημείο για να υποστηρίξει τα πυροσβεστικά συνεργεία του αεροδρομίου.

Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει αναλάβει την ευθύνη για την παροχή βοήθειας: Μας ζητήθηκε στις 11.23 π.μ. την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου να συνδράμουμε τους πυροσβεστικούς μας εταίρους στο αεροδρόμιο Prestwick».

Πηγή: gazzetta.gr