Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τσαντηράκη για έλεγχο Ιντερπόλ: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε φοβάμαι»

Στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας και των διωκτικών Αρχών της Αυστρίας, που ζήτησαν έλεγχο μέσω της Ιντερπόλ, βρίσκονται και ομάδες της Κρήτης, με στόχο να διαπιστωθεί εάν συμμετείχαν ή όχι σε παράνομο στοιχηματισμό. Το αίτημα για έλεγχο ζητήθηκε από την Αυστριακή Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε την Ιντερπόλ κι εκείνη με τη σειρά της τις Ελληνικές Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα βρέθηκε στο Ηράκλειο και ζήτησε στοιχεία από την πρόεδρο του Ηροδότου Κατερίνα Τσαντηράκη.

Η κα Τσαντηράκη μιλώντας στο Creta24 ανέφερε ότι αστυνομικοί την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκαν στο χώρο εργασίας της και ζήτησαν τα έγγραφα για τη σύσταση της κρητικής ομάδας. «Έμειναν για λίγα λεπτά στο χώρο, σε στικάκι πήραν τα στοιχεία που μας ζήτησαν και αποχώρησαν» αναφέρει η ίδια και προσθέτει: «Προσωπικά δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε φοβάμαι για κάτι, καθώς ότι έκανα εγώ και οι συνεργάτες μου από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου ήταν νόμιμα. Ζητώ ο έλεγχος να συνεχιστεί σε βάθος και εάν κάποιοι ευθύνονται για οτιδήποτε να βρεθούν».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νησί δεν έγιναν σε αυτή τη φάση συλλήψεις, ίσως και να μην χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο κι αυτό που «τρέχει» είναι η έρευνα που ζητήθηκε από τον εισαγγελέα, ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικώς. Πάντως η έρευνα των Αρχών είναι σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

Πηγή: creta24.gr