Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τσερεβελάκης: «Δεν αρμόζει στην ιστορία του Ρούβα αυτή η βαριά ήττα»

Ο Ρούβας δεν τα κατάφερες στην επιστροφή του στην Α1 ΕΠΣΗ και γνώρισε την ήττα με 1-6 από την ομάδα του ΠΟΑ.

Για την ήττα και την εικόνα της ομάδας του μίλησε στο Primesport.gr ο  προπονητής της ομάδας της Γέργερης Νίκος Τσερεβελάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά 

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες, παίκτες,προπονητές,παράγοντες,

Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα στη χρονιά, ηττηθήκαμε με ένα βαρύ σκορ που δεν αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της ομάδας του Ρουβά.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο στα 10 πρώτα λεπτά όπου δημιουργήσαμε και δύο ευκαιρίες, Δυστυχώς όμως Σε μια στιγμή αδράνειας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πολύ γρήγορα δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο, αυτό μας αποσυντόνισε και μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΟΑ φυσικά και ήξερε να το διαχειριστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια προσπάθεια να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξαναμπούμε στο ματς και τα καταφέραμε αμέσως μετά όμως από ένα προσωπικό λάθος δεχθήκαμε ένα τέταρτο γκολ το οποίο ήταν και καθοριστικό ώστε να ρίξει την ψυχολογία μας και να μας κάνει να μην μπορούμε να κυνηγήσουμε τίποτα άλλο από το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο ΠΟΑ για την δίκαιη νίκη του και καλή συνέχεια».