Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Άνετο πέρασμα από την Τύλισο και πρόκριση στους “8” για τον Ηρόδοτο (0-4)

Με εμφατικό τρόπο πέρασε στην 5η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος κερδίζοντας την Τετάρτη το απόγευμα στην Τύλισο την τοπική ομάδα με 0-4. 

H ομάδα της Αλικαρνασσού κατάφερε να ανοίξει αρκετά νωρίς το σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 13΄με πανέμορφο γκολ του Γαρεφαλάκη με πλασέ , ενώ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 35΄όταν μετά από κόρνερ του Τσαμανιώτη και πάλι ο Γαρεφαλάκης με προβολή στην κίνηση έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Τυλίσου.

Δύο λεπτά αργότερα στο 37΄ο Ηρόδοτος σημείωσε και τρίτο τέρμα με ωραία ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Χίντρι, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία και για ένα τέταρτο γκολ στο 42΄με το δυνατό σουτ του Γαρεφαλάκη από τα δεξιά μέσα από την περιοχή να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαχάκη.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν λογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 0-3 του πρώτου μέρους με τον Μπαρδάκη πάντως να βάζει το “κερασάκι” στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 με γκολ που σημείωσε στο 88΄με πλασέ.

Οι φάσεις του αγώνα 

1‘ Ωραίο άνοιγμα Μολλά αριστερά για τον Μπάμπη που έκανε τη σέντρα – σουτ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσαχάκη.

6′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Ασίστ – κάθετη Ξηρού στον Τσαμαντιώτη, πρόλαβε με δεύτερη προσπάθεια και μπλόκαρε ο Τσαχακης.

7′ Επικίνδυνο γύρισμα Μανιούδη από δεξιά, βγήκε έγκατα και έδιωξε σε κόρνερ ο Σταματάκης. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Μανιούδης, σουτ Καναβάκη πάνω στα σώματα και νέο κόρνερ από αριστερά. Και πάλι ο Μανιούδης στην εκτέλεση, κεφαλιά Παπάζογλου ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

12‘ Απευθείας φάουλ Χατζηδημητρίου με το αριστερό, η μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σταματάκη.

13′ Ο Ηρόδοτος ανοίγει το σκορ. Εξαιρετική κάθετη του Γιαννικάκη, πανέμορφο γκολ από τον Γαρεφαλάκη που γύρισε φοβερά με το σώμα και πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Τσαχάκη (0-1).

19′ Ακυρώθηκε γκολ του Ηροδότου. Φάουλ Γαρεφαλάκη από αριστερά, προβολή του προωθημένου Παγώνη στο δεύτερο δοκάρι στα δίχτυα, σηκωμένο το σημαιάκι από τον δεύτερο βοηθό.

22‘ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Φάουλ Γαρεφαλάκη από αριστερά, κεφαλιά του προωθημένου Παγώνη έσωσε ο Τσαχακης, προβολή στη συνέχεια πεσμένος του κεντρικού αμυντικού των “μπλε”, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ασίστ Γαρεφαλάκη, δυνατό σουτ Τσαμαντιώτη από αριστερά μέσα στην περιοχή, απομάκρυνε με τα πόδια ο Τσαχάκης.

27′ Όμορφη συνεργασία Μολλά – Τσαμαντιώτη, ο δεύτερος μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Τσαχακης.

28‘ Καλή στιγμή για την Τύλισο. Όμορφη συνεργασία Σπανουδάκη – Μανιούδη, σουτ του πρώτου από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 30’ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Γαρεφαλάκη από αριστερά, γυριστή κεφαλιά Τσαμαντιώτη από το πρώτο δοκάρι, η μπάλα πάνω από την εστία του Τσαχάκη.

32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Γύρισμα Γαρεφαλάκη από δεξιά, σουτ Μολλά από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί παραθυράκι του Τσαχάκη. 34′ “Λόμπα” Μανιούδη από το κέντρο, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σταματάκη.

35′ Δεύτερο γκολ για τον Ηρόδοτο. Κόρνερ Τσαμαντιώτη από αριστερά, προβολή στην κίνηση Γαρεφαλάκη στα δίχτυα του Τσαχάκη (0-2).

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Γύρισμα Μπάμπη από αριστερά, σπρώξιμο στον Γαρεφαλάκη μέσα στην περιοχη, συνέχεια από τον διαιτητή, σουτ Τσαμαντιώτη λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

37′ Τρίτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Φοβερή ατομική προσπάθεια και εκτέλεση Χίντρι από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα “καρφώθηκε” ψηλά στην εστία του Τσαχάκη (0-3).

42′ Δοκάρι για τον Ηρόδοτο. Όμορφη μπαλιά Τσαμαντιώτη, βολίδα Γαρεφαλάκη από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τσαχάκη.

46‘ Πρώτη αλλαγή για την Τύλισο, στη θέση του Σπανουδάκη ο Κοζορώνης Δ. .

48‘ Καλή στιγμή για την Τύλισο. Ωραία μπαλιά Μπουρδάκη για τον Μανιούδη, τον πρόλαβε βγήκε και μπλόκαρε ο Σταματάκης.

49′ Γύρισμα Γιαννικάκη από αριστερά, όμορφο τεχνικό πλασέ Τσαμαντιώτη, η μπάλα λίγο εγώ από το δεξί παραθυράκι του Τσαχάκη.

50‘ Φάουλ Μανιούδη, μπλόκαρε σταθερά ο Σταματάκης.

57′ Διπλή αλλαγή για τον Ηρόδοτο, έξω Μπάμπης – Μαγάκης, μέσα Μουρτζάκης – Τριάντης.

64′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ηρόδοτο, Κρεμίτσας αντί του τραυματία Ξηρού.

65‘ Σέντρα Γαρεφακάκη από δεξιά, προσπάθησε να κάνει βολ.- πλανέ ο Μολλά στο δεύτερο δοκάρι, δεν το έπιασε όπως θα ήθελε.

72‘ Φοβερο πλασέ Γαρεφαλάκη από αριστερά έξω.

75′ Διπλή αλλαγή για τον Ηρόδοτο, στις θέσεις των Γαρεφαλάκη – Κανδηλάκη οι Μπαρδάκης – Παπαδάκης.

77′ Αλλαγή και για την Τύλισο, έξω ο Τζανής μέσα ο Γρηγορίου.

81′ Επιθετικό φάουλ πάνω στον Παγώνη, συνέχεια από τον διαιτητή, επικίνδυνο γύρισμα Μανιούδη από αριστερά, έδιωξε ο Σταματάκης.

83′ Φάουλ Μανιούδη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σταματάκη.

85‘ Καλή στιγμή για τον Ηροδοτο. Πλασέ Μπαρδάκη στην κίνηση, έπεσε στη δεξιά του γωνία και έσωσε ο Τσαχακης.

88′ Τέταρτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Ο Μπαρδάκης από κοντά πλάσαρε στα δίχτυα του Τσαχάκη (0-4)

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Βρετός, Ταβουλαρέας, Μανιουδής, Πολυμερίδης, Μπουρδάκης, Λυγεράκης, Τζανής (77΄Γρηγορίου), Σπανουδάκης (46΄Κοζορώνης Δ.), Καναβάκης.

Ηρόδοτος: Σταματάκης, Κανδηλάκης (75΄Παπαδάκης), Παγώνης, Μπάμπης (57΄Μουρτζάκης), Γιαννικάκης, Μαγάκης (57΄Τριάντης), Ξηρός (64΄λ.τ Κρεμίτσας), Τσαμαντιώτης, Μολλά, Γαρεφαλάκης (75΄Μπαρδάκης), Χίντρι..