Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τύλισος – Δαμάστα: «Άσφαιρη» μοιρασιά στο Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι

Άσφαιροι έμειναν στο Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι Τύλισος και Δαμάστα, όπου μοιράστηκαν από έναν βαθμό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν έλλειψαν οι φάσεις… το γκολ ωστόσο δεν ήρθε ποτέ τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους με το 0-0 να μένει ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βασάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δαμάστα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως έλλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.Στο 32′ από πάσα Κόκκινου Νικ. ο Σκουλάς πλάσαρε από ευνοϊκή θέση και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μακαρώνας.

Η Τύλισος είχε ένα καλό διάστημα μεταξύ 30′-40′ χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Μιχελουδάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δε βγήκε στο Μανιούδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με το ματς να είναι πολύ δυνατό με λίγες φάσεις μπροστά στα δυο τέρματα με την Δαμάστα πάντως να είναι ελαφρώς καλύτερη. Στο 68′ ο Μακαρώνας διατήρησε το «μηδέν» στην εστία του νικώντας σε τετ α τετ τον Κόκκινο. Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζουραράκη είχε τις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να πάρει το τρίποντο, ωστόσο ο Αμαραντίδης στις δυο φορές που βρέθηκε σε καλή θέση, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:

ΤΥΛΙΣΟΣ (Μιχάλης Ζουραράκης): Μακαρώνας, Κέσκος, Μπουρδάκης, Παπάζογλου, Μαματζάκης, Πολυμερίδης (65΄ Ταβουλαρέας), Καναβάκης, Μάτσα, Σταματάκης (46′ Κοσμαδάκης), Μανιούδης, Μιχελουδάκης (65΄ Αμαραντίδης)

ΔΑΜΑΣΤΑ (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηδάκης, Διακάκης, Φραγκούλης, Πεταλάκης, Μηλιαράκης, Κόκκινος Νικ, Σκουλάς (80΄ Αδαμάκης), Ζερβάκης, Κόκκινος Ανδρ. (80΄ Ρουμπάκης), Κόκκινος Ιωαν, Κατσαρός (72΄ Γκιουλμιχάλης)