Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χατ-τρικ Μιχελουδάκη και πρεμιέρα «με το δεξί» για την Τύλισο, 5-1 τους Νέους Αλμυρού

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ η Τύλισος, επικρατώντας με 5-1 των Νέων Αλμυρού, με τον Παναγιώτη Μιχελουδάκη να κάνει χατ-τρικ!

Σχετικά ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με την Τύλισο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειλεί την εστία του Βασιλάκη πέρα από δύο στιγμές με τον Βανγκέλι, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη απείλησε με τον Φιτσοδασκαλάκη.

Ο Βανγκέλι ανατράπηκε εντός περιοχής από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, με τον Μιχελουδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει των κίπερ των Νέων Αλμυρού για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος βρήκε την Τύλισο να ψάχνει το δεύτερο γκολ, κάτι που δεν άργησε να πετύχει, καθώς στο 50′ έγινε το 2-0. Ο Μιχελουδάκης σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, με τον Βανγκέλι στην επαναφορά να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τύλισο.

Οι «πράσινοι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Μανιούδη και Αμαραντίδη για να κάνουν το 3-0, με τους Νέους Αλμυρού να καταφέρνουν να μειώσουν στο σκορ στο 68′ με τον Κανάκη να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κοκολογιαννάκης.

Στο 81′ ο Μιχελουδάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1, στο 91′ ο «κάπτεν» Μανιούδης σημείωσε το 4-1, ενώ ο Μιχελουδάκης στο 93′ κυνήγησε το τρίτο του προσωπικό τέρμα και το πέτυχε, έγραψε το τελικό 5-1 με το συγκρότημα του Μιχάλη Ζουραράκη να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην νέα σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Τύλισος (Μ. Ζουραράκης): Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Αργυρούδης, Σαμαριτάκης, Ταβουλαρέας, Βανγκέλι, Μάτσα, Μανιούδης, Ξυλούρης, Μιχελουδάκης

Νέοι Αλμυρού (Λ. Τιτομιχελάκης): Βασιλάκης, Θεοδοσίου, Κοκολογιαννάκης, Περγαντής, Μάστος, Τσαβολάκης, Κολιοραδάκης, Φοινοκαλιώτης, Φιτσοδασκαλάκης, Μποάνκα,Τζαγκαράκης