Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπερηφάνεια για τον πρώτο τίτλο στο Άλογο Μαλεβιζίου αλλά και μία εκκρεμότητα!

Το Άλογο Μαλεβιζίου με τη νίκη που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Δόξα Ηρακλείου, εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β2 ΕΠΣΗ. 

Ένα «όνειρο» για την παρέα του Αλόγου που γίνεται πραγματικότητα, έπειτα από την ξέφρενη πορεία της περασμένης σεζόν, όπου όμως στο τέλος έχασαν τον τίτλο στην ισοβαθμία από τους Νέους Αλμυρού και ουσιαστικά για ένα γκολ!

Μετά την χθεσινή επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Δόξα, το κλίμα στο γήπεδο της Τυλίσου ήταν άκρως πανηγυρικό με τους παίκτες να υψώνουν στον αέρα τον προπονητή Μάικ Παρθενάκη αλλά και τον πρόεδρο Βασίλη Συγλέτο.

Άπαντες στο Άλογο αισθάνονται περήφανοι, ωστόσο ηθικά έχουν αφήσει μία εκκρεμότητα! Λόγω του ότι εντός αγωνιστικού χώρου είχαν χάσει στο ματς με τον Ραύκο (το κέρδισαν στα χαρτιά έπειτα από έλεγχο ταυτοπροσωπίας και αυτεπάγγελτη διαδικασία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ) με 2-1, υπολογίζουν αυτό το παιχνίδι ως χαμένο και θα πάνε στο ματς με τον Μαραθώνα για να πάρουν το λιγότερο την ισοπαλία έτσι ώστε να μπορέσουν να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους!

Πάντως σε πέντε χρόνια ζωής το Άλογο Μαλεβιζίου έχει καταφέρει δυο ανόδους και μία κατάκτηση πρωταθλήματος, γεγονός που έχει γεμίσει συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και περηφάνειας στην ποδοσφαιρική αυτή παρέα!