Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπερηχητικός Ποσειδώνας στην πρεμιέρα, 4-0 τον ΠΑΝΟΜ!

Πραγματοποιώντας ένα απίστευτο ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ποσειδώνας επικράτησε 4-0 του ΠΑΝΟΜ στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όλα τα λεφτά η ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη η οποία μετέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο το 1-0 του πρώτου μέρους, σε 4-0 και πήρε τη νίκη από τον ΠΑΝΟΜ, ο οποίος δεν κατάλαβε από… που του ήρθε στην επανάληψη.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΝΟΜ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ λόγω του Καρλή που είχε αντίδραση στις φάσεις που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι.

Αρχικά ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Κολάι στο 16′ στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ ενώ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει το ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαρδονικολάκη που προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει χωρίς αποτέλεσμα. Το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Ποσειδώνα, ο οποίος αφού πρώτα απείλησε με τον Μερκουλίδη στο 35′, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ, κατάφερε να προηγηθεί με τον Χαριστάκη να παραλαμβάνει τη σέντρα του Παπουτσιδάκη και με το κεφάλι να την στέλνει στο βάθος της εστίας του Σαβουϊδάκη για το 1-0.

Μάλιστα λίγο ήθελε η ομάδα των Πατελών να σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως ο σκόρερ του ο Χαριστάκης είδε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να έχει αντίδραση στο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε στο 43′. Ο ΠΑΝΟΜ θέλησε να ισοφαρίσει πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όμως για κακή του τύχη το πλασέ του Βαρδονικολάκη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κατέληξε στο δοκάρι του Καρλή, ο οποίος νωρίτερα είχε καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε σουτ που επιχείρησε ο Κολάι, πέφτοντας σωστά στην γωνία του για να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ποσειδώνας πέτυχε τρία γκολ και κάπως έτσι καθάρισε την υπόθεση νίκη στην πρεμιέρα. Αρχικά στο 50′ ο ΣαΪτάκης με άψογο πλασέ αξιοποίησε την ασίστ του Μερκουλίδη για το 2-0, ενώ ο Χαριστάκης σημείωσε με πανομοιότυπο τρόπο έγραψε το 3-0 στο 52′, το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο από πλευράς Ποσειδώνα έκλεισε με γκολ του Σαϊτάκη ο οποίος πέτυχε το 4-0, με την άμυνα του ΠΑΝΟΜ να μην καταλαβαίνει τι είχε συμβεί σε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, που δεν κατάφεραν ωστόσο να σημειώσουν το γκολ της τιμής με τον Τζανάκη  να είναι άτυχος στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 74′.

Ποσειδώνας (Γιώργος Ποντίκαλης): Καρλής, Λυμπερίδης, Μαυράκης, Ντελάκης, Λαμπράκης, Γιαννόπουλος, Μερκουλίδης, Ασλαματζίδης, Χαριστάκης, Σαϊτάκης, Παπουτσιδάκης (67′ Κουρλετάκης)

ΠΑΝΟΜ (Γιώργος Ανωγειανάκης): Σαβουϊδάκης, Τζανάκης, Ρούκα (78′ Mήτρου), Ντελής (58′ Νικητόπουλος), Μαυρίδης, Κόκκινος, Κεφαλούκος Δ., Κεφαλούκος Μ. (58′ Συσκάκης), Ξυλούρης, Κολάι, Βαρδονικολάκης (70′ Πατούνας)