Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚατσαμπά ο Φίλιππος Μαράκης!

Νέος υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚατσαμπά ο Μαράκης

Η ΑΕΚατσαμπά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φίλιππου Μαράκη ως υπεύθυνου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Ο Μαράκης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον καθώς και μία μεγάλη πρόκληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ Κατσαμπά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Μαράκη ως υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων.

Ο Φίλιππος Μαράκης έχει πάθος με το ποδόσφαιρο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα από παιδί.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο του καταδυτικού τουρισμού, ενω έγινε γνωστός μέσα από το μεγάλο του πάθος την υποβρύχια φωτογραφία.

Έχοντας ασχοληθεί κατα καιρούς με τα media, συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, παρουσιάσεις, επικοινωνία με τον τύπο, πρόσφατα διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Κατερίνας Τσουκαλά.

Ο κύριος Μαράκης σε δήλωση του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων, ανέφερε χαρακτηριστικά

“Είναι ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη πρόκληση για μένα αυτό το νέο κεφάλαιο. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου και φίλου μου Γιάννη Μαστροκυριακάκη να πορευθούμε μαζί σε αυτό το πρότζεκτ. Ένα πρότζεκτ που ταυτίζομαι 100% , καθώς η ΑΕΚ Κατσαμπά λειτουργεί σαν οικογένεια και πρεσβεύει όλα τα ιδανικά που θα έπρεπε να πρεσβεύει κάθε αθλητικό και πολιτιστικό σωματείο. Ως υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων ευελπιστώ να συνδράμω τόσο στην επικοινωνιακή πολιτική όσο και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, μέσω χορηγών_ ”.
Η ΑΕΚ Κατσαμπά καλωσορίζει στη διοίκηση τον Φίλιππο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του πόστο