Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου ο Μανώλης Βίστης!

Υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος κατεβαίνει ο πρώην πρόεδρος του Αλμυρού

Στροφή στην πολιτική για τον πρώην πρόεδρο του Αλμυρού, Μανώλη Βίστη.

Την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου, Μποκέα, ανακοίνωσε ο Μανώλης Βίστης, μέσω ανάρτησης του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γνωστοποιώντας βασικά πράγματα για την ίδιο και κάνοντας λόγω για την επιθυμία του να συμβάλλει στα κοινά του τόπου του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Βίστη:

Ονομάζομαι Βίστης Μανώλης,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γάζι. Είμαι πρωτότοκος γιος του Βασίλη Βίστη και της Αθηνάς Ξυλούρη. Σε ηλικία 32 ετών παντρεύτηκα την Όλγα Βαρότση, που μαζί αποκτήσαμε δυο γιους τον Βασίλη και τον Αλέξανδρο.
Καταγόμενος από μια οικογένεια με μακρά πολιτική παράδοση ένιωσα την ανάγκη, μα κυρίως την έντονη θέληση, να συμβάλλω στα κοινά του τόπου μου καθώς η σταθερή επαγγελματική μου πορεία με πολλαπλές επιχειρήσεις στο Μαλεβίζι, τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε φυσικά καταστήματα, με έφερε πολύ κοντά στην καθημερινότητα και τις πραγματικές ανάγκες που έχουν οι συμπολίτες μου.
Αφιερώνω καθημερινά χρόνο στον αγαπημένο μου αθλητικό – ποδοσφαιρικό σύλλογο Αλμυρού, ένα σύλλογο που αγαπώ ιδιαίτερα, αφού ο πατέρας μου υπήρξε ιδρυτικό μέλος του. Διετέλεσα Πρόεδρος σε μια κομβική περίοδο για την ομάδα, που μαζί με τους υπόλοιπους Συμβούλους και όλους τους εμπλεκόμενους, καταφέραμε για πρώτη φορά να ανέβουμε κατηγορία Γ’ Εθνική που βρισκόμαστε μέχρι και σήμερα. Υλοποιήθηκαν αρκετά έργα, όπως η δημιουργία νέων χώρων και εγκαταστάσεων.
Για 16 συνεχή χρόνια συμβάλλω ενεργά με την υπόλοιπη ομάδα υπεύθυνων ανταλλάσσοντας προτάσεις, απόψεις και μέτρα, ώστε κάθε χρόνο να βλέπουμε όλο και περισσότερα άτομα να ασχολούνται με το άθλημα και τις δραστηριότητες που τους καλλιεργούν τα πιο δυνατά συναισθήματα, θέλησης και επιμονής.
Για το #τόπο_που_μεγαλώσαμε και θέλουμε να δούμε να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να παρέχει σε όλους τους πολίτες του ίσα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες και ίσες προοπτικές για το μέλλον.
#Ένα_μέλλον_που_γραφούμε_σήμερα_για_τα_παιδιά_μας.