Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φίλοι μία δεκαετία και αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, Μόντι και Δημήτρης Κόκκινος!

Το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της Α1 ΕΠΣΗ για το 2022, ανάμεσα σε Ρωμανό και Δαμάστα, ήταν ιδιαίτερο για δύο συγκεκριμένους ανθρώπους…

Ο προπονητής της Δαμάστας, Δημήτρης Κόκκινος, και ο μέσος του Ρωμανού, Μόντι Χαλιλάι, συνδέονται με μία χρόνια φιλία, η οποία ξεκινάει από το μακρινό 2012!

Πιο συγκεκριμένα, το 2012 ο Δημήτρης Κόκκινος ανέλαβε τον Κόρακα, στις καλές εποχές της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον 20χρόνο τότε Μόντι να βρίσκεται ήδη εκεί και να αποτελεί βασικό παίκτη του σωματείου!

Έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας, ο Κόρακας αποχώρησε από την Α1 ΕΠΣΗ το καλοκαίρι του 2014, όπως και οι δύο που προαναφέρθηκαν, έως ότου ξανασυναντήθηκαν το 2016 στην Γαλιά, με τον Δημήτρη Κόκκινο να προσλαμβάνεται από την τοπική Δόξα και τον Μόντι να βρίσκεται και πάλι στο σωματείο.

Έναν χρόνο μετά την αποχώρηση και των δύο, ο Δημήτρης Κόκκινος προσλήφθηκε από τον Ζαρό, τον Ιούλιο του 2018, «κλείνοντας» άμεσα τον Μόντι για τον χώρο του κέντρου, με την ομάδα να πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία εκείνη την σεζόν και να κατακτά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, χάνοντας το πρωτάθλημα στα play-off, με τους δύο να αποχωρούν το καλοκαίρι του 2020.

Έχοντας συνεργαστεί σε τρεις ομάδες πλέον, έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και έχουν βρεθεί αντίπαλοι και άλλες φορές, με τον Μόντι αυτήν την φορά να πληγώνει τον πρώην προπονητή του και να φεύγει εκείνος νικητής!

Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους, σε μία ομάδα που θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό της κοινής τους πορείας…