Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαβορί για να επιστρέψει στην προεδρία της Super League o Μ. Λυσάνδρου μετά από 2,5 χρόνια

Ένα ιδιαίτερο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο διεξάγεται αύριο στις 2 το μεσημέρι στη Super League μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί και ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Κάτια Κοξένογλου να αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προέδρου το προηγούμενο διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μηνάς Λυσάνδρου που ήταν πάντα ψηλά μέσα στη λίστα των υποψηφίων είναι το φαβορί για να αναλάβει εκ νέου τη θέση του προέδρου της Super League μετά από 2,5 χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν και πάλι πρόεδρος της Super League για διάστημα 14 μηνών από τις 16 Απριλίου 2019 έως τις 19 Ιουνίου 2020, και όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής καθώς είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής από τις περισσότερες ομάδες της Λίγκας.

ΑΕΚ. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και φυσικά ο ΟΦΗ στηρίζουν ανοικτά την υποψηφιότητα του και αν δεν συμβεί κάποια έκπληξη- συμμετοχή της τελευταίας στιγμής (γιατί με την Super League όλα μπορείς να τα περιμένεις) τότε ο Μ. Λυσάνδρου αναμένεται να επιστρέψει στην προεδρία της Super League.