Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαιστός – ΠΟΗ 7-0: Παράσταση για έναν ρόλο στους Βώρους

Η Φαιστός δίχως πρόβλημα κατάφερε υποτάξει τον ΠΟΗ στους Βώρους για την 24η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ με σκορ 7-0.

Τα πράγματα εύκολο για εκείνο έκανε το συγκρότημα του Γιάννη Νικολιδάκη, σκοράροντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε και σωρεία χαμένων ευκαιριών για να έχει περισσότερα γκολ στα πρώτα 45′.

Ο Ντρέκα έκανε το 1-0 για την Φαιστό στο 10′, για να έρθει ο Αρμπάν να σκοράρει για το 2-0 στο 25′. Με γκολ του Γιάννη Παπαδάκη ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 3-0, με τον Μαυρογιαννάκη να τον ανεβάσει περαιτέρω και να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου 4-0 στο 42′.

Ίδιο το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντόκο να σκοράρει για το 5-0 στο 65′,  στο 82′ με γκολ του Σκαντζάκη έγινε το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 για την Φαιστό, διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Αντώνης Μαυρογιαννάκης, λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Σκαντζάκης, Νικηφοράκης, Παπαδάκης, Ντρέκα, Παπαδάκης, Κιουμουρτζάκης, Γρηγοράκης, Άλλα, Παπαδάκης, Μαυρογιαννάκης

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης): Τσαλαπατάνης, Γραμματικάκης, Σελαμάι, Γιαννόπουλος, Μυζίρι, Τσαγκαράκης, Χότζα, Φουντουλάκης, Λυραράκης, Τιγκίρης, Τζιρίτας