Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική ήττα για τον Ηρόδοτο από τα Χανιά (2-1)

Ένα δυνατό φιλικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Super League 2 έδωσε ο Ηρόδοτος την Τετάρτη (19/10) στα Περιβόλια απέναντι στα Χανιά στο οποίο ηττήθηκε με 2-1.

Τα Χανιά είχαν καλύτερη εικόνα από την ομάδα της Αλικαρνασσού στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν και με 1-0 στο 30΄χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κόλα μετά απο το ριμπάουντ που πήρε από την απόκρουση του Κρόστα στο δυνατό σουτ του Πολίτη.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη ο Γιαμπερέ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ηροδοτος ανέβασε την απόδοση του και άγγιξε την μείωση του σκορ στο 59΄με την κεφαλιά του Μασάδο να καταλήγει στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης να μπαίνει γκολ το οποίο ακυρώθηκε.

Τελικά έστω και στο τέλος στο 90΄η ομάδα της Αλικαρνασσού κατάφερε να μειώσει το σκορ από τα 11 βήματα όταν ο τερματοφύλακας Πενταράκης των Χανίων ανέτρεψε τον Μπράβο και ο Χαλκιαδάκης που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσίμητρος (72’Πενταράκης), Ρότσα (64’ Ναζίμ), Γιαμπερέ (72’Γκανσιέρ), Ιμεραλιλάι (72’ Σκέντζος), Μπάτζιος (72’ Αγιώτης), Καμαρά (64’ Ελευθεριάδης), Λεμονής (64’ Μπουτσάκης), Ταβάρες (64’ Μπανγκουρά), Κόλα (64’ Σκέντζος), Μάναλης (64’ Καπνίδης), Πολίτης (64’ Μαρτσάκης)

Ηρόδοτος (Θωμάς Στράτος): Κρόστα, Σαρρής, Κυριακίδης (61’ Ροκάκης), Κριεζίου (26’ Γρηγορόπουλος), Ρέτσος (46’Μακρυδάκης), Μασάδο (64′ Πλιάτσικας), Ζιώγας, Γαλεάδης (46’ Γκίνη), Σουρνάκης (46’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Φαλκάο (64′ Μπράβο)