Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική επικράτηση του Γιούχτα, 3-1 τον Πόρο

Νικητής σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι αναδείχθηκε ο Γιούχτας, ο οποίος φιλοξένησε στις Αρχάνες τον Πόρο, επικρατώντας με σκορ 3-1, σε ένα δυνατό ματς με ένταση και νεύρα!

Το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά άνοιξε το σκορ με τον Λίτσκα στο 10ο μόλις λεπτό. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Νύκταρη έπειτα από ασσίστ του Κορνηλάκη. Ο Πόρος μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καστελλιανάκη ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε επίσης με πέναλτι ο Κόκκινος.

Το παιχνίδι πάντως είχε δυο όψεις με τον Γιούχτα να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη αντιστράφηκαν οι ρόλοι με την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού να ανεβάζει ρυθμό και να προσπαθεί για να ισοφαρίσει.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Στη σέντρα οι παίκτες του Πόρου με τον Άγγελο Καστελλιανάκη, ξεκίνησε το φιλικό στις Αρχάνες.
7′ “Κλέβουν” την μπάλα οι γηπεδούχοι, “φωνάζουν” για επιθετικό φάουλ πάνω στον Καλαϊτζάκη οι φιλοξενούμενοι, ωραίος συνδυασμός των παικτών του Γιούχτα, γύρισμα Ροβιθη από αριστερά και ο Λίτσκας από κοντά με πλασέ νίκησε τον Ζαφείρη (1-0).
14′ Καλή στιγμή για τον Πόρο. Κάθετη Μπάμπη για τον Καστελλιανάκη, αυτός απέφυγε τον Τζανή, “έσπασε” δεξιά στον Φρρόκου που έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Κόλλιας.
18′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Πόρο, στη θέση του τραυματία Πήλιου ο Ξυλούρης.
19′ Επικίνδυνη σέντρα-σουτ Νύκταρη από αριστερά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζαφείρη.
24′ Ο Ψαρράς με πλάτη μέσα στην περιοχή έδωσε δεξιά στον Ροβιθη που σούταρε, κόντραρε σωτήρια διώχνοντας σε κόρνερ ο Πολ
20′ Καλή στιγμή για τον Πόρο. Ο Πακιουφάκης από αριστερά μέσα στην περιοχή “πάτησε” στον Φρρόκου που πλάσαρε στην κλειστή γωνία, έπεσε δεξιά και έδιωξε σε κόρνερ ο Κόλλιας.
31′ Δεύτερο γκολ για τον Πόρο. Γύρισμα Κορνηλάκη από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Νύκταρη στα δίχτυα του Ζαφείρη (2-0).
32′ Σουτ Καστελλιανάκη από το ύψος της περιοχής, όχι δυνατό, έπεσε και μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Κόλλιας.
41′ Πέναλτι που κερδίζει ο Καστελλιανάκης από τον Γιαλουση μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Το εκτέλεσε ο Καστελλιανάκης στη δεξιά γωνία του Κόλλια που έπεσε αριστερά (2-1).
-Σκληρα μαρκαρίσματα, μεγάλη η ένταση στις Αρχάνες, λήξη ημιχρόνου, Γιουχτας-Πόρος 2-1.
– Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Γιούχτα με τον Μανώλη Ροβίθη, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
54′ Ο Γελαδάρης από δεξιά γύρισε για τον Ροβίθη που σούταρε, όχι δυνατά, έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε ο Ζαφείρης.
57′ Φάουλ Ψαρρά από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Λίτσκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.
59′ Πανέμορφος συνδυασμός των παικτών του Πόρου, ο Αγριμάκης έδωσε στον Καστελλιανάκη που πλάσαρε από αριστερά, η μπάλα “έφυγε” δίπλα από το αριστερό παραθυράκι του Χρήστου.
63′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ Μπάμπη από δεξιά έξω.
69′ Φάουλ για τον Πόρο, ο Ουζούνογλου “έσκαψε” την μπάλα μέσα στην περιοχή, για λίγο δεν την βρήκε ο Αγριμάκης.
76′ Φάουλ Τουγλή από δεξιά, η μπάλα βρήκε λίγο στο τείχος των παικτών του Πόρου και πέρασε λίγο έξω από την αριστερή γωνία του Ζαφείρη, κόρνερ
80′ Πέναλτι που κερδίζει ο Γιούχτας σε μαρκάρισμα του Παπαδομιχελάκη στον Κόκκινο μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Κόκκινος στη δεξιά γωνία του Ζαφείρη που έπεσε στην αριστερή (3-1).
84′ Σηκωμένο το σημαιάκι του πρώτου βοηθού, ακυρώνεται γκολ του Καστελλιανάκη που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες του σκόρερ και των “μπλε”.
-Λήξη στις Αρχάνες, τελικό αποτέλεσμα Γιούχτας-Πόρος 3-1.

Δείτε το video που ανέβασε ο Πόρος με το γκολ του Καστελλιανάκη:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ): Κόλκιας, Γελαδάργς, Κορνηλάκης, Τζανής, Γιαλούσης, Κοντογιάννης, Πλουσής, Νυκταρης, Ψαρράς, Ροβίθης, Λίτσκας.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χρήστου, Γερακιός, Τουγλής, Στακάκης, Αργκιλέσι, Κόκκινος, Αζίζι, Τσαμανδιώτης, Κεφαλούκος.
 
ΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης, Μπάμπης, Πολ, Παπαδομιχελάκης, Μαγάκης (61′ Καλαμιώτης), Ουζούνογλου, Πήλιος (18′ λ.τ. Ξυλούρης, 58′ Αγριμάκης), Φρρόκου, Πακιουφάκης (75′ Μεχμετάϊ), Καστελλιανάκης.