Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ και Ζαρό

ΑΕ Κατσαμπά και Ζαρός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Γ. Σκουρέλλου”.

Πρώτο παιχνίδι για τον Ζαρό, δεύτερο για την ΑΕ Κατσαμπά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με τις ομάδες του Γ. Φινοκαλιώτη και Φ. Χαλκιαδάκη να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο παρά την εποχή.

Ο Ζαρός ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον Μποζατζίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ έπειτα από μπαλιά του Ξεκαρδάκη, νικώντας τον Αποστολάκη για το 1-0. Νωρίτερα οι Μεσαρίτες είχαν απωλέσει τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Κοτζαδάκη να βρίσκει το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι. 

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕ Κατσαμπά που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτη στο δεύτερο φιλικό της, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μυρτέλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Λιουδάκη σε φάουλ του Δάσκου.

Από σκόρερ έγινε δημιουργός ο νεαρός φορ της ΑΕΚ, ο οποίος σέρβιρε στον Φρρόκου το γκολ της ανατροπής, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους για το 2-1

Ο Ζαρός στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, είχε δοκάρι με τον Κοτζαδάκη σε εκτέλεση φάουλ και δεν άργησε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο επιθετικός του Ζαρού  βρήκε δίχτυα με ωραίο γυριστό, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στην φιλική αναμέτρηση.