Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική νίκη με πλατιά χαμόγελα για τον Πόρο


Τα κέρδη των “μπλε” από το τεστ την Κυριακή το απόγευμα (30/10) στη Νεάπολη με την μαχητική και ενισχυμένη τοπική ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους την φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία Λασιθίου (0-2).

Φιλική νίκη με Ξυλούρη-Πακιουφάκη, επανεμφάνιση Μέμμου, ντεμπούτο Ιατράκη με την φανέλα του Πόρου!

Πρώτο γκολ με τα “μπλε” για τον Μάνο Ξυλούρη, βρήκε ξανά δίχτυα ο Δημήτρης Πακιουφάκης, επέστρεψε στα φιλικά παιχνίδια μετά από 2,5 μήνες και τον τραυματισμό του στον Άγιο Νικόλαο ο Γιώργος Μέμμος παίζοντας ένα 20λεπτο στην επανάληψη, την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Μιχάλης Ιατράκης.

Μοναδικο μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του Μάρκου Ριζάκη στο ζέσταμα (σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό) με την θέση του να παίρνει στην ενδεκάδα ο Ξυλούρης και να σκοράρει.

Ήταν μια καλή προπόνηση για τους “μπλε” που είχαν τον έλεγχο και με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος (9′ Ξυλούρης, 21′ Πακιουφάκης) πήραν την φιλική νίκη, ενώ είχαν κι ένα δοκάρι (60′ Ρέππας). Μαχητικό πνεύμα από την άλλη έδειξε η Νεάπολη που έχει υψηλές βλέψεις μετά τον υποβιβασμό της πέρυσι από την Γ’ Εθνική.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

-Στη σέντρα οι παίκτες της Νεάπολης, ξεκίνησε το φιλικό στο Λασίθι.

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Γρήγορο βολέ Ζαφείρη, έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Νάκα, πλασέ του τελευταίου από μέσα δεξιά της μικρής περιοχής, έσωσε ο Λεοντιάδης!

9′ Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Ασίστ (κάθετη) Γροσδάνη, εξαιρετικό πλασέ Ξυλούρη τετ-α-τετ με τον Λεοντιάδη στα δίχτυα (0-1).

15′ Καλή στιγμή για την Νεάπολη. Κάθετη Ζαμπετάκη, δυνατό σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή του Χατζιάι, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

21′ Δεύτερο γκολ για τον Πόρο. Πανέμορφο ξαφνικό μακρινό δυνατό σουτ Πακιουφάκη από περίπου 30 μέτρα, η μπάλα κατέληξε στη γωνία του Λεοντιάδη (0-2).

35′ Μεγάλη ευκαιρία για την Νεάπολη. Ο Μουζιούρας “έκλεψε” από τον Πολ, τετ-α-τετ με τον Ζαφείρη, τον πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πόρου.

-Ημίχρονο στη Νεάπολη, Νεάπολη-Πόρος 0-2.

-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Πόρου, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

49′ Καλή στιγμή για την Νεάπολη. Κάθετη Ζαμπετάκη, πλασέ Μουζιούρα από αριστερά μέσα στην περιοχή, έδιωξε ο Ζαφείρης.

60′ Δοκάρι για τον Πόρο. Ο Μαγάκης “έσπασε” αριστερά στον Ρέππα που έπιασε τρομερό αριστερό γυριστό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο του Λεοντιάδη.

63′ Από ενέργεια Ουζούνογλου από δεξιά, “έσπασε” στον Πακιουφάκη που σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, η μπάλα “έφυγε” λίγο έξω.

81′ Κόρνερ Κωνσταντίνου, πολύ όμορφο ανάποδο ψαλίδι Κορνάρου, δεν ανησύχησε ο Ιατράκης, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

-Λήξη στη Νεάπολη, φιλική νίκη για τον Πόρο στην έδρα της τοπικής ομάδας (0-2).

“Σφύριξε” ο Κυριακίδης (Σιγανός-Εγγλέζος) από την Ένωση Λασιθίου.

ΝΕΑΠΟΛΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ): Λεοντιάδης, Μότσος Άγ., Κορνάρος, Ζανταλής (69′ Πάγια), Μαυρής, Ρογδάκης (90′ Κατρίνης), Ζαμπετάκης, Μουζιούρας (56′ Κωνσταντίνου), Ντρειάι, Μανδουράρης (73′ Στεφανάκης), Χατζιάι.

ΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης (56′ Ιατράκης), Νάκας (56′ Σημαιάκης), Καλαϊτζάκης, Πολ (46′ Αυγουστάκης), Παπαδομιχελάκης, Καλαμιώτης, Ουζούνογλου (71′ Μέμμος), Γροσδάνης (56′ Μαγάκης), Ξυλούρης (56′ Ρέππας), Πακιουφάκης (65′ Ζούζουλας), Καστελλιανάκης.