Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του «λαβωμένου» Αλμυρού

«Λαβωμένος» θα πάει όπως όλα δείχνουν στον τελικό του Super Cup ο Αλμυρός, με τον Δημήτρη Κόκκινο να βλέπει τέσσερις (!) παίκτες του να φεύγουν με τραυματισμό πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο τελευταίο χρονικά φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ο νικητής με σκορ 0-4 στο Γάζι.

«Πονοκέφαλος» για τον  ικανό τεχνικό, ο οποίος είδε τους Κουτσογιαννάκη, Τουγλή, Παπουτσιδάκη και Κόκκινο να μην μπορούν να συνεχίσουν εξαιτίας τραυματισμούς και πλέον έχει σημάνει «συναγερμός» για το αν και πόσο θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Αλμυρό στον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τον ΑΟ Τυμπακίου, το επόμενο Σάββατο στο Ατσαλένιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά το πρώτο του καλό ημίχρονο ο Αλμυρός δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα ο πιο αποτελεσματικός ΠΑΟΚ, μπαίνοντας πολύ πιο αποφασισμένος στην επανάληψη να καταφέρνει να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του.

Στο 50′ ο Σεραφειμίδης «κρέμασε» τον Γαλανάκη για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 λίγο αργότερα.

Την σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε ο Σταυρακάκης, ο οποίος έκανε και το 3-0, απέναντι στον Αλμυρό που σαφώς επηρεασμένος από τους τραυματισμούς και υπό τον φόβο για κάποιο νέο, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Το τελικό 4-0 για τον ΠΑΟΚ στο Γάζι, διαμόρφωσε ο Τσέρος ο οποίος προωθήθηκε και άρπαξε την ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ.