Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική “τεσσάρα” για τον Ηρόδοτο κόντρα στα Δειλινά!

Νίκη με σκορ 4-0 κόντρα στα Δειλινά για τον Ηρόδοτο

Φιλική νίκη με σκορ 4-0 για τον Ηρόδοτο κόντρα στα Δειλινά στην Νέα Αλικαρνασσό.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ήταν αρκετά ορεξάτη και “άνοιξε” το σκορ με το… καλημέρα με τον Βεζιρτζόγλου στο 2′ , ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 19′.

Το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Παγώνης στο 39′.

Το τελικό 4-0 έκανε ο Μπαρδάκης στο 52′ με τα Δειλινά από την πλευρά τους να έχουν δοκάρι στο 9′ με τον Χριστοφή και κάποιες ακόμη καλές στιγμές χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Έδειξαν διάθεση και έβγαλαν κατά διαστήματα όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο οι “μπλε” του Γιάννη Χατζησεβαστού κόντρα στους “πράσινους” του Γιάννη Κοντάκη που προσπάθησαν πάρα τις απουσίες, την Τετάρτη το απόγευμα (30/08) στη Νέα Αλικαρνασσό με το τελικό σκορ όμως να είναι το 4-0 υπέρ του Ηροδότου.

Κεφάτος Ηρόδοτος απέναντι στα φιλόδοξα Δειλινά, άνοιξε λογαριασμό ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, πρώτα ανεπίσημα γκολ και για Τάσο Παγώνη, Κώστα Μπαρδάκη.

Δύο φορές βρήκε δίχτυα για τους “μπλε” ο έμπειρος επιθετικός (2′, 19′) και από μία οι Τάσος Παγώνης (39′), Κώστας Μπαρδάκης (52′).

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετές φορές συνδυαστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο με τον καθοδηγητή τον πολύπειρο Μιχάλη Φραγκουλάκη αλλά τους έλειψε η ταχύτητα και το γρήγορο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι αρκετοί μικροί που μπήκαν από τον Γιάννη Χατζησεβαστό ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Από την άλλη οι “πράσινοι” που είχαν δοκάρι σε σέντρα – σουτ του Χριστοφή (9′) δεν κλείστηκαν και όσες στιγμές τους δόθηκε δυνατότητα βγήκαν μπροστά.

Ο Ηρόδοτος είχε τον έλεγχο με τους έμπειρους στο πρώτο μέρος να κάνουν την δουλειά τους και τους πιτσιρικάδες να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στην επανάληψη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

-Στη σέντρα οι παίκτες του Ηροδότου με τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, ξεκίνησε το φιλικό στη Νέα Αλικαρνασσό.

2′ Ο Ηρόδοτος ανοίγει το γκολ. Πρώτο γκολ με τα “μπλε” για τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Σέντρα Φραγκουλάκη, κεφάλια του έμπειρου επιθετικού στα δίχτυα του Θεοδωράκη (1-0).

6′ Ωραία μπαλιά Βλαχάβα για τον Αλμπάν, πρόλαβε και μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.

9′ Δοκάρι για τα Δειλινά. Το κόρνερ εκτέλεσε πλασαριστά από αριστερά ο Ανδρεαδάκης στον Χριστοφή, σέντρα – σουτ του τελευταίου η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αντωνιδάκη, στη συνέχεια προβολή του Αγγελιδάκη, έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Αντωνιδάκης.

10′ Καλή στιγμή για τα Δειλινά. Διαγώνιο σουτ Βαρούχα από δεξιά, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αντωνιδάκης.

13′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Μπάμπη από αριστερά, κεφάλια Βεζιρτζόγλου, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Θεοδωράκη.

15′ Συνεργασία Βεζιρτζόγλου – Αλμπάν, τεχνικό πλασέ του πολύπειρου φορ, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωράκη.

19′ Πολύ όμορφο γκολ για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Μάρα από δεξιά, ο Βεζιρτζόγλου κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα και πλάσαρε τον Θεοδωράκη (2-0).

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Φραγκουλάκη από δεξιά, προβολή στην κίνηση του Βεζιρτζόγλου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωράκη.

29′ Διαγώνιο μακρινό σουτ Φραγκουλάκη από αριστερά έξω.

35′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοφή, έδιωξε όμορφα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Αντωνιδάκης.

36′ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ηροδότου, τρομερό πλασέ Φραγκουλάκη, μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.

39′ Πρώτο ανεπίσημο γκολ του Τάσου Παγώνη με τα “μπλε”. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ Φραγκουλάκη από δεξιά, πανέμορφη γυριστή κεφάλια του προωθημένου Παγώνη, η μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη (3-0).

40′ Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του Ηροδότου, πλασέ από αριστερά του Μπάμπη, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Θεοδωράκη.

43′ Λάθος του Θεοδωράκη, δυνατό σουτ Αλμπάν, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Δειλινών.

-Ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό, Ηρόδοτος – Δειλινά 3-0.

-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές των Δειλινών, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

52′ Φοβερό γκολ, πρώτο ανεπίσημο για τον Κώστα Μπαρδάκη. Φοβερό κατέβασμα και σουτ Μπαρδάκης, η μπάλα “καρφώθηκε” στην αριστερή γωνία της εστίας των Δειλινών (4-0).

63′ Ωραίο φαλτσαριστό σουτ Γαρεφαλάκη από δεξισβ έξω.

-Λήξη πρόωρα του φιλικού καθώς έπιασε το σκοτάδι στη Νέα Αλικαρνασσό, τελικό αποτέλεσμα Ηρόδοτος – Δειλινά 4-0.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Αντωνιδάκης, Κανδηλάκης, Παγώνης, Μάρα, Μπάμπης, Μαγάκης, Τριάντης, Βλαχάβας, Φραγκουλάκης, Βεζιρτζόγλου, Αλμπάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σταματάκης, Μουρτζάκης, Μπαρδάκης, Καλλέργης, Γαρεφαλάκης, Λημνιωτάκης, Σπάτα, Μαρκάκης, Τόλης, Δαγκωνάκης, Σχοινάκης, Μαυραντωνάκης.

ΔΕΙΛΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ): Θεοδωράκης, Ανδρεαδάκης, Στοιχειός, Χεράκης, Μυρωδιάς, Τραντάς, Πασσάς, Ζησημόπουλος, Χριστοφής, Αγγελιδάκης, Βαρούχας.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κουναλάκης, Βραχασωτάκης, Παναγόπουλος, Ροβιθάκης, Κακαβάς. Αράπογλου, Τάφα